Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidddddddddddddddddddddddddd

sex z nastolatkiem

Polecane posty

jestem 18 latkiem z chorzówa i chciałbym sprobowac sexu z starsza kobietą 25 - 45 lat jeżeli są jakies chetne panie z okolic proszę pisać mam nadzieję że ktoś sie znajdzie

Gość pani 28 lat
proponuję wziąć się za naukę a nie pipki na pompę szukać

nie rozumiem co w tym złego można pogodzić obie sprawy

A wierzcie mi, w godzeniu mam niezwykłe umiejętności. Ostatnio gdy moi koledzy z klasy się pokłócili zaproponowałem im w ramach pojednania zabawę w pociąg. Ochoczo zdjęli spodnie i czyniąc mnie lokomotywą Zdzisiek wepchnął swego penisa w mój tyłek i zaczął turkotać. Krzychu podczepił się prąciem do Zdzicha, Maciek analnie zatkał Krzycha a Paweł bolcował Maćka. Ponieważ nasza paczka nie ma większej ilości członków (hehe) Pawłowi wetknęliśmy w dupę latarkę coby sygnalizował postój, stop i cofanie. Ja pufałem i gwizdałem jak najprawdziwsza lokomotywa a że Zdzichu ma naprawdę wielkie przyrodzenie łzy ciekły mi z wytrzeszczonych oczu, które upodobniły mnie do tych starych parowozów z wielgachnymi lampami na przedzie. I tak wśród pufów, gwizdów i terkotania biegaliśmy po domu bawiąc się rozkosznie i strasząc babcię Krzycha, w którego mieszkaniu odbywała się zabawa :D

ale z Ciebie debil :D brawo