Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem co myslec

bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Witajcie, mam nadzieje, ze ktoras z Was bedzie w stani mi pomoc. Otoz od 2 lat staramy sie z mezem o dziecko. Ja przez jakis czas bralam CLO, pozniej dostawalam pregnyl. W tym miesiacu zakonczylam leczenie. Postanowilismy z mezem pojechac do kliniki zajmujacej sie nieplodnoscia. I chcielismy sobie na wakacje zrobic przerwe w staraniach zeby odpoczac. Wczoraj mialam 21 dc (cykle mialam zawsze przed leczeniem 29 w trakcie leczenia 31 dni) i zauwazylam ze juz brudze. Tak jak na okres, ale to duzo za wczesnie. Zastanawiam sie od czego to moze byc. Tlumacze sobie, ze to pewnie dlatego, ze organizm nie dostal takiej dawki pregnylu jak zawsze i teraz zglupial. Taki skutek uboczny. Nie chce dzwonic do lekarza, bo pomysli, ze jakas ze mnie glupia panikara (choc wiele by sie nie pomylil). Czy ktoras z Was miala podobne objawy jak odstawila pregnyl ? dziekuje z gory za pomoc

takie plamienie oznacza zwykle niedobor progesteronu, na pewno bralas jeszcze do tego kompletu duphaston albo luteine, a moze sie udalo i to odpowiedz organizmu na impalantacje, jak dlugo bierzezs to clo, sory ze tak pwoiem ale moim zdaniem clo to gowniane jest, sama sie nim faszerowalam dlugo i w moim przypadku bardzo wysuszalo endo, bardzo dobrze,ze pojechalas do kliniki, brawo, na pewno zastosuja jakies skuteczniejsze leczenie:)! teraz mozesz wizac luteine albo duphaston i odtawic za jakies 10 dni, albo machnac reka na ten cykl i czekac na okres

dzieki malolepsza za odpowiedz. Ja tak wlasnie myslalam ze to progesteron. Skoro organizm mial dostarczany ten hormon wlasnie w tym czasie, a teraz go nie dostal, to pewnie taki skutkiem to plamienie jest. CLO bralam jakos 7 miesiecy z 2 miesieczna. U mnie akurat on dzialal super, tylko ze nie pekaly mi jajeczka i dlatego ten pregnyl byl. Do kliniki jeszcze nie pojechalam. Jedziemy we wrzesniu, teraz sobie robimy wakacje. Bo 2 lata wszystko bylo pod starania podporzadkowane. Ale tez sie ciesze ze tam pojedziemy. Co specjalisci to specjalisci. Ja teraz machne reka bo i tak nie staralismy sie. Wiec nie ma co panikowac ze sie udalo.

Gość lalalalalallalallllll

jesli chodzi o clo, to wlasnie czesto pecherzyki nie pekaja! a robilas badania tarczycy? tzn czy robilas komplet badan zeby wiedziec jaka jest przyczyna zaburzen owulacji? bo wiesz taki zwykly lekazr odrazu daje clo wlasnie bez badan a na to szkoda zcasu, poza tym do stymulacji sa inne duzo bardziej skuteczne srodki, jak chcesz pogadac napisz na maila pod nickiem, moze cos bede moglaci doradzic, pozdrawiam!

komplet badan mialam robiony i to nie raz. Badania bylo ok. U mnie pecherzyki nie pekaly nawet bez stymulacji. Jedyne co u mnie stwierdzili to niedorzny jajowod. Ale sytuacja juz jest naprawiona. Dzieki wielkie za pomoc :)

Gość miti99
A czy ktos moze wie cos na temat nadzerki i jak dlugo utrzymuja sie uplawy po usunieciu jej laserem?

Gość u mnie to trwało bardzo krótko
ok 2 tygodni i nie było ich dużo