Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorry ale nie dziwie mu się

Fryzurka

Polecane posty

Mam długie włosy i chciałabym je ściąć na krótko, ale nie całkiem, tak żeby minimalnie jeszcze dało się związać kucyka czasem albo jakoś tam spiąć. Pomóżcie mi coś znaleźć bo ja przeglądam internet i nie widzę nic co bym chciała. Włosy mam proste, rzadkie, takie gówniane w sumie:(

fajne fajne, tylko ciekawe jak wyglądają bez modelowania właśnie coś jak to pierwsze bym chciała ale nie mam takich fajnych włosów, modelka wymodelowana to fajnie wygląda, ale normalnie to pewnie nic ciekawego

Gość JCFFFF
Z krótkimi włosami zawsze jest problem, właśnie trzeba modelować ale jeśli masz proste włosy to wymodelowanie ich to chwila, po umyciu podczas suszenia na okrągłą szczotkę i podnosić u nasady :)

no właśnie mam takie gówniane że proste ale takie "siano latające" każde w inną stronę leci, nie są takie idealne proste że ciągną w dół, najgorzej z grzywką jest o odgina się jak jej się podoba i nawet to wymodelowanie na suszarkę to 15 minut i śladu po tym nie ma więc w sumie przydałoby się coś co na rękę można wymodelować czyli żeby było takie trochę " wiatr we włosach"

Gość cizia mizia
wydaje mi sie, że ta trzecie fryzura nie jest tudna do wymodelowania

no nie ale jej nie złapie w kucyka i szukam czegoś jak ta pierwsza bardziej, a boje się iść do fryzjerki bez konkretu bo zawsze mnie brzydko ścina:( jeszcze nie trafiłam na super fryzjerkę, która dobrałaby fryzurkę do włosów

up