Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Licealista z Blonia

Nie lubie ani anala ani orala- czy jestem nienormalan? Czasami czuje sie zle ze

Polecane posty

Gość Licealista z Blonia

moj facet jest ze mna. Wiem ze z innymi dziewczynami to robil- mnie namawial ale sie niezgodzilam- wymiotuje przy oralu a anal POTWORNIE boli- wiem bo kiedy przypadkiem wszedl w nie ta dziure co trzeba :-/ Czy sa tu dziewczyny ktore tez nie lubia tych praktyk? I czy ze mna wszystko wporzadku????

Gość onon
wspułczuje twojemu facetowi

Gość onon
współczuje

Gość Licealistka z Blonia
Boze przepraszam ale mialo byc w pseudonimie "licealistka z Blonia"

Gość vghghghg
nie lubisz to nie rób nie daj się zwariować żadnemu facetowi i tyle, rób to co ty lubisz i bardzo dobrze i wcale nie wspułczuje twojemu facetowi jak koch to wszytsko zniesie a normalny seks tez jest super

Przecież nie ma nigdzie przepisu, że musisz robić facetowi loda i koniec. Nie chcesz to nie rób. Prawda jest jednak taka, że oni to uwielbiają. :) Lubię jak mojemu facetowi jest dobrze, nie brzydzi mnie jego penis bo kocham go i akceptuję. Co do seksu analnego to trzeba się do niego przygotować, nic dziwnego że Ci się nie podobało, skoro się tego nie spodziewałaś. Nie warto się zrażać po jednej nieudanej akcji i od razu mówić, że nienawidzisz.

Gość Licealistka z Blonia
Ok. Czy wobec tego pozwolic mu na maly skok w bok aby doznal tego analu i orala- wiecie taka mala "kontrolowana zdrada" I jak cwiczyc miesnie na anal?

Ja na ten przyklad nie odnajduje w robieniu mi \'loda\' jakiejs wielkiej przyjemnosci, a na pewno bym tak nie doszedl, no chyba, zeby mi to robil jakis profesjonalny laskojad, moze maja jakies techniki. Za to sam lubie robic dziewczynie dobrze ustami i jezykiem. Co do anala - nie musisz sie zmuszac, a jak chcesz cwiczyc, to rob to na poczatku palcami z luznym zwieraczem.