Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wypada nie robic wesela??

Polecane posty

nie lubie takich duzych imprez i nie chce robic wesela... poza tym szkoda mi kasy;)

Gość taka ooooo
mam to samo... i chyba nie będę robić... a rodzinka niech se mysli co chce

Gość a co zalezy ci na opinii
innych, ze bedą gadać? ludize zawsze bedą gadać neizaleznie od tego jak postapimy. róbcie według waszego uznania a nie kierujcie sie tym "co inni powiedzą".

Gość popluszka
Ja tez nie bede robic bo dla mnie to strata czasu, pieniedzy i nerwow

ja bym nie patrzyla na innych tylko na siebie, robila to co ja chce a nie co ludzie powiedza!! Osobiscie chce miec wesele, dlateo bede je robic, ale jak ktos nie lubi takich imprez i nie chce to niech nie robi.

no ale "wszyscy" robią... to takie naturalne :o

Gość wypada to przyjść na własny
pogrzeb i tyle co za glupie pytania.... nie chcesz nie rób ja nie chcę i nie robię ślub cywilny - obiad z winkiem dla najbliższych i koniec temata.

Gość to niech sobie robią jak chca
nie kazdy musi byc taki sam jak oni.

Gość no właśnie no właśnie
też nie chciałam ale teściowa się upierała, w końcu musiała zaimponować znajomym, rodzinie, koleżankom... po to się robi wesele a para młoda ma najmniej do powiedzenia.... śmieszy mnie takie myślenie bo teściowa zaprosiła jakieś koleżanki ze swojej byłej pracy, byłe nauczycielki męża z podstawówki itp ;-) no żal, starzy ludzie a tacy głupi, wszystko na pokaz i pod publiczkę a potem gadanie że zaczynamy nowe życie, owszem moze i nowe ale i tak po dyktando teściowej, bo ona przecież jest doświadczona i wie lepiej od nas...tylko że akurat w tym moemencie zapomniała jak sama sie na swoją teściową skarżyła że ta jej się w życie wpierdzielała i chciala za nią decydować o wszystkim

Gość czarna koala
zawsze mozna było powiedzieć że teściowa niech wam robi wesele, czemu nie, ale wy na nie nie przyjdziecie :D

Gość taka sobie jat
Dla mnie to jest oczywiste ze jesli nie chcesz wesea to go nie robisz, ja akurat chce bo od dziecka o tym marze ale kazdy ma prawo wyboru nie chcesz-nie robisz a to co rodzina powie to powinno cie najmniej obchodzic bo w koncu nie o wesele chodzi a o slub