Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciana

czy komus sie spodobam?

Polecane posty

Gość marciana

hej waze 100kg 168 cm wzrostu i sie tak zastanwaiam czy kiedys bedzie dane mi miec chłopaka ? mam proporcjonalna budowe ciała oprocz słabyh grubszych plecow i jak wiadomo cycki duze nogo i tyłek . jestem 20-latka i daze do redukcji wagi ale teraz tez bym chiała kogos poznac czy wogole faceci zakochuja sie grubszych ? napiscie jesli chcecia mi rozjasnic umysła hehe pozdro:)

Gość wez sie za
siebie dziewczyno. Zrzucisz pare kilo i napewno bedzie ok! Wstarczy chciac, 3mam kciuki

Gość kuuiez
nie . Atrakcyjnosc kobiety zalezy odwrotnie proporcjonalnie od wagi .

Ja też jestem osoba przykosci i powiem ci szczerze że jak natrafisz na takiego dla ktorego twoja waga nie ma znaczenia to badz pewna że i może sie zakochać :) chociaż teraz to wiekszość patrzy na wyglad :(

Gość wez sie za
dziewczyby wystarczy chciec! jesli bardzo chcecie schudnac to do dziela~!

Gość kuuiez
walcz z wagą nawet jak schudniesz do 80 kg to twoja atrakcyjnosc wzrosnie 2 razy .

schudnij to podstawa (alby lepiej wyglądać i dla zdrowia) przy swoim wzroście powinnaś ważyć ok 60 kg aby mieć prawidłowa wagę

Gość marciana
nie no dzieki wiem jasnewszystko co piszecie spoko cały czas pracuje nad redukcja uwierzcie udało mi sie juz zrzucic troche bo sie wziełam za siebie i głownie przez aspekt zdrowia:) ale zastanawiam sie i widze wiele grubszych odemnie i maja swoich kochasiow wiec jak to jest ze one moga a ja np. nie nie wiem moze ze mna nie cos hallo lol89 dzieki tez bym tak chciała zeby pokochał taka jaka jestem w gorszej wersji :) apotem tylko do lepszej wygladaowo bo nie wiem czy msie w sirodku tez mienie ale napewno nie chciała bym byc gorsza heh

Gość asdae32e4324324
moja kolezanka ma 156cm wzrostu i 90kg wagi fakt jest gruba jak maciora i brzydka ale powodzenie ma u facetow jak ta lala nie wiem dlaczego zawsze sie nad tym zastanawialam ale widzisz czyli ty tez znajdziesz swą miłość

Gość kuuiez
ale zastanawiam sie i widze wiele grubszych odemnie i maja swoich kochasiow ale 96 % kobiet jest chudsza od ciebie . MAlo kto wazy 100 kg .

Gość kuuiez
najlepiej by te obrazy wisiały nad twoim łózkiem

Gość no kogos tam moze znajfdziesz
chcoiaz jednak wiekszosc facetow woli szczuple czy jakies normlane a ty jesyes spasla jak krowa. wez schudnij dziewczyno bo to wstyd. dobrzez z ejeszcze mloda jestes ....