Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZEPANKA

cos niebieskiego, pozyczonego....

Polecane posty

Gość SZCZEPANKA

coś nowego mam- sukienkę coś niebieskiego - podwiązkę coś pozyczonego - nie mam pomysłu

Gość SZCZEPANKA
aha i najgorsze coś starego - nie ma pojęcia

a najczęściej pożycza się chyba jednak biżuterię - moja Siostra pożyczyła ode mnei kolczyki, ale jeśli masz wybraną taką salonową to trudniej będzie..

Gość sanderka usterka
a to taki zwyczaj??

Coś starego, coś nowego, coś pożyczonego, coś niebieskiego :D - faktycznie jest taki zwyczaj. To ma gwarantować szczęście w Małżeństwie. Ale do nas ten zwyczaj przyszedł chyba z Ameryki. Nie jestem pewna, ale kiedyś chyba tego nie było.

Gość sanderka usterka
pierdoły

Gość bordo
Ja miałam suknię nową, podwiązkę z niebieską wstążeczką stare kolczyki pożyczoną broszkę do etoli

Gość wsuwki do koka
stare :D

a wiecie co jest najlepsze że w dniu ślubu zapomina się o takich pierdołach :) ;) nie ma czasu na zastanawianie się co mam nowego a co pożyczonego itp ;) ja całkowicie zapomniałam o tych zabobonach :o

cos nowego - bedzie i suknia (wypozyczam wiec moze uchodzic jako pozyczone:P) bielizna, buty :P cos niebieskiego - podwiązka lub kolczyki jeszcze sie zastanawiam:P cos starego pierscionek zareczynowy, obrączki, ew bransoletka jesli ją załoze. cos pozyczonego - majtki od kumpeli :P nie no zartuje albo bede brała ze suknie pozyczona albo wsówkę od kogos pozyczę ew. właśnei kolczyki jesli nei znajde w sklepach takich jakie chce:P kiedys w jakims tasiemcu brazylijskim bylo ze trzeba jeszcze cos kradzionego miec:P heheh z tym bylby problem

Gość coś pozyczonego
mała torebka pasująca , do sukni albo perfumy ?