Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka1989

czy ginekolog poradzi cos na moje male piersi?

Polecane posty

Gość kuleczka1989

mam 19 lat i bardzo male piersi, wkrotce ide pierwszy raz do ginekologa. Zastanawiam sie czy nie zapytac sie go o jakies hormony ktore spowodowaly by powiekszenie moich piersi. Ja jestem plaska jak deska, rozumialabym to gdybym byla bardzo szczupla, ale ja ma tu i owdzie pare zbednych kg a na klatce piersiowej ledwo zarysowane piersi jak u 11 latki:( moja mama i babcie maja piersi normalnych wielkosci. Czy sa jakies hormony ktore pobudzaja piersi aby urosly? prosze o odpowidz, z gory dzieki!

Gość wymaca ci je

Gość gynekolog kobniet
tak-pomasuje i possie 🖐️

Gość kuleczka1989
no wlasnie tak mysallam ze byc mzoe po anty mi urosna ale mi chodzi o jakies inne tabletki specjalnie sluzace temu.

też mam ledwo 75A i też kiedyś byłam przy kości (rozmiar 40-42 przy 164cm), schudłam i teraz wszystko jest proporcjonalne, i nawet te maleństwa ładnie się komponują z resztą ciała... jak dla mnie wystarczy je 'wyproporcjonować', a nie na siłę powiększać :) kiedyś wysłuchiwałam, że nic mi nie wyrosło, bo tłuszcz na żebrach był większy od moich piersi i wyglądałam jak ufo, a teraz jestem drobna i słyszę, że jest to urocze :)

Gość kuleczka1989
tez planuje schudnac, mzoe rzeczywiscie mi cos to da, najwazniejsze jest to ze moj chlopak akceptuje moje piersi, jednak ja jakos nie moge do nich sie przyzwyczaic, w wieku 13 lat przestaly mi rosnac, w momencie gdy dostalam 1-wszej meisiaczki... przykro mi jest gdy patzre na dziewczyny z aldnymi biustami;]

ja tam myślę, że nie warto się truć tabletkami przez parę miesięcy tylko dla rozmiaru więcej w biuście, a i to przecież nie jest gwarancją, szkoda wątroby :)

Gość kajsjdsjsalslajjsjd
zajdz w ciąze :-) ja zaszłam i mam cycki jak melony :-P innej recepty nie ma

Gość kuleczka1989
no mama mi tak tez zawsze mowi ze w ciazy bede miala duze cycki :)

gin raczej nic nie poradzi na mały biust, niestety.. jeśli nie masz poważnych problemów z hormonami, to nic nie uzyskasz. po anty też nie zawsze piersi rosną, ja brałam chyba 6 czy 7 rodzajów róznych tabsów i nic kompletnie się nie powiększało.. poszukaj forum większepiersi - może znajdziesz tam coś dla siebie.. :)

Gość JOJOJJ
a ja miałam śliczne duże C i schudłam i mam teraz małe B i były okrąglutkie a teraz są takie jakby puste... także przemyślcie chudnięcie bo w moim przypadku piersze chudnie twarz i biust.. a byłam szczuoła i miałam sliczny biust, przytyłam i urusł równie śliczny potem schudłam jakieś 10 kg na hakiem i wyglądają jak dwa puste worki :(