Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna żona

Czytam Was od kilku lat i śledzę Wasze opinie na temat polskich gwiazd

Polecane posty

Gość pewna żona

i powiem Wam coś, nie ma co się zachwycać polskimi, jak i zagranicznymi "gwiazdami". Bez nazwisk, mój mąż należy do "środowiska" z racji wykonywanego zawodu. Nasze życie to niekończąca się impreza, trasy, libacje, znów trasy, powroty i imprezy do białego rana. Sytuacja materialna nie daje nam powodów do narzekań, poza tym nie jest kolorowo. W polskim show-biznesie wszyscy piją, więc nie ma sensu wystawiać ich na piedestały/stwarzać fankluby itd. 🖐️

Gość vpmdo
pija bo maja za dobrze w zyciu i im sie nudzi :O

Gość vpmdo
a poza tym kto tworzy fan cluby? nierozgarniete malolaty wiec nie ma sie co szczycic ze jakas gwiazda posiada swoj fanclub :D

Gość pewna żona
A kto się tym szczyci? Ja tylko proponuję przestać namiętnie czytać portale plotkarskie (w których bądź co bądź dużo prawdy) i żyć życiem swoich idoli. Ja już takowych nie posiadam, odkąd u nas w domu mój wielki idol, który rozpoczynał swoją karierę za czasów młodości moich rodziców, zarzygał mi pół łazienki.

Gość vpmdo
czytam pudelka bo to jest dla mnie w pewnym sensie rozrywka:) podobaja mi sie komentarze osob redagujacych ta strone. a wszystko i tak traktuje z przymrozeniem oka ;)