Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pedagożka

etiaxil - nieskuteczny

Polecane posty

Dwa miesiące temu kupiłam etiaxil do skóry wrażliwej. Czytałam bardzo dużo pozytywnych opinii na temat tego produktu i sama sie skusiłam. Niestety powstrzymał moje pocenie tylko przez około 2 tygodnie a teraz nie widzę żadnych efektów mimo że stosuję co 3 dni zgodnie z zaleceniem na ulotce. Zastanawiam się nad zakupem antidralu lub dricloru ale podobno one są mniej skuteczne niż etiaxil, czy to prawda??

Czy ktoś może mi odpowiedzieć na moje wcześniejsze pytanie. Który z tych wymienionych antyperspirantów jest najmocniejszy: etiaxil, antidral czy driclor?

Moge odpowiedziec Ci tylko tyle, ze stosowanie etiaxilu tez nie przyniosło mi porządanego efektu, choć na poczatku, tak jak wspominalas, dzialalo ale po pewnym czasie zaczęlo strasznie piec pod pachami i mialam obrzydliwie podrazniona i czerwoną skórę :( etiaxil wyrzucilam, a do innych preparatów serio sie zniechecilam... problem pocenia sie istnieje nadal, a zeby nie sklamac jest jeszcze gorzej... :( etiaxil odpada nie polecam! :(

Gość Kaaarrraaammmbbbaaa
polecam antidral. Posmarowac na noc na czyasta skore, rano przemyc i nalozyc zwykly antyperspirant a caly dzien bedzie sucho :)