Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelaugorska

od czego zalezy ze ktos zachodzi w ciaze a ktos inny nie??

Polecane posty

Gość izabelaugorska

dziewczyny jak myslicie od czego to zalezy ze jedna kobieta zachodzi w ciaze juz po pierwszym wytrysku nasienia do srodka, a w innych przypadkach mezczyzna moze "konczyc" do srodka prawie zawsze i dziewczyny nie zachodza ( oczywiscie chodzi mi o sex bez zabezpieczen). bo nam np. juz 3 razy zdazyla sie "wpadka kontrolowana" i w ciaze nie zaszlam, a byly moje plodne dni i na drugi dzien mialam owulacje. inne w takich sytuacjach pewnie juz by zaciazyly! wykluczajac oczywiscie kogos kto ma stwierdzone problemy z hormonami i w zwiazku z tym z plodnoscia.

Gość bo wasze mamusie
bo sa kobiety wybrakowane.....dlatego nie zachodza!

Gość izabelaugorska
a jakas powazna opinia? ja np bylam pewna ze wtym miesiacu nie dostane @ i pojawi sie upragniona dzidzia. ale niestety, przedwczoraj dostalam okres. fakt, trwal tylko 1,5 dnia, co jest dziwne, no ale byl.... moja siostra zaszla w ciaze od razu jak maz "skonczyl"..

Gość proboszcz twojej parafii
ile dawaliście na tace :classic_cool:

Gość so pot
izabela, "wpadka kontrolowa" to sytuacja, w ktorej kobieta celowo zachodzi w ciaze, a udaje, ze to wpadka, np. aby zatrzymac przy sobie faceta:D (tak, istnieja jeszcze takie idiotki)

Gość so pot
*kontrolowana

Zależy też to od twojej psychiki jeżeli bardzo chcesz dziecka im bardziej naciskasz tym mniej sie udaje wrzuć na luz i nie przejmuj sie tym a na bank Ci sie uda, nie myśl podczas tego że robisz to zeby zajsc w ciaze ale zeby miec przyjemnosc. Zadbaj tez o atmosfere jakas kolacja wcześniej kino cos co razem lubicie robić co Was oboje odpręży.

to ze kochacie sie w dni plodne nie gwarantuje wcelowania w owulacje,zdarzaja sie tez cykle bezowulacyjne i wtedy nie dojdzie do zaplodnienia,moze tez dzialacjakas blokada psychiczna,albo wrecz przeciwnie-stres zwiazany z ogromnym pragnieniem zajscia w ciaze.nasze organizmy sa bardzo wrazliwe,zmiana pogody i owulacja ci sie przesuwa.rob testy owulacyjne - moze wam pomoga:)