Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gutekgutek manchester

podroz autem do polski

Polecane posty

hejka wybieram sie do Polski samochodem z dzieckiem.czy ktos moze jechal?prosze o jakies rady pozdrawiam i dzieki

Gość hahaha ladaco
kuzwa oplulam przez ciebie kompa ze smiechu jahahahahah dobre:)

Gość hahaha ladaco
ty to w ogole widze udany jestes:)

hiihihihihi niektorzy reaguja smiechem dlaczego???? to nie jest wyprawa na ksiezyc hihiihiihi czy to jest cos strasznego?

Gość to nie wyprawa na księżyc....
ale chyba z księżyca do polski, bo nie piszesz skąd jedziesz ;)

Gość czerwone wytrawne ...mtv
no ja np jechalam starym polonezem z olsztyna do vilna...jakies 20h bo mialam cos jak zagubiona autostrade, potem zatankowalam nie takie jak trzeba paliow, odwiedzilam komisariat na litvvvie...co jeszcze?...ech... wiec przesadzaja z ta wyprawa do polszy...oj zaplanuj trase, przystanki tym bardziej ze z dzieckiem jedziesz i zycze powodzenia:)

Gość all by myself yeah
baaaaardzo męcząca podróż ! warto sprawdzić samochód przed podróżą co by niespodzianek nie było...wykupić taka opcje że w razie awarii wszędzie po Ciebie przyjadą... w podróży robić częste postoje... gotowość na różne anomalie pogodowe... albo koreczki... zapewnić dziecku "rozrywkę" na te kilkanaście godzin,chyba że po aviomarinie będzie spało :P

Gość QOORWA NIE MOGE
z manchesteru przeciez ma w nicku napisane.......... jedziesz jakies 20 - 23h (z manchesteru z dzieckiem w dodatku)ja jechalem miesiac temu ze szwagrem 15h (birmingham - katowice) Manchester-London-Dover-Dunkierka(fr)-belgia-niemcy-pl ;d prosta droga, autostrady sa proste do polski nie ma duzo zjazdow, jesli chodzi o sama jazde nudno jest, wyjedz sobie jakos o 16 popoludniu bedziesz na wieczor nastepnego dnia akurat zeby isc spac po podrozy polecam zabrac ze soba nowa mape albo kupic na granicach albo gdzies na jakis stacjach chyba ze masz GPSa z najnowsza mapa bo w niemczech autostrady szybko sie buduja mozesz nie znalezc drogi, zgubic sie to tyle

Gość QOORWA NIE MOGE
aaa zalezy tez jakim autem jedziesz.. jak masz zamiar jechac corsa albo jakas fiesta to sobie odpusc.. zwlaszcza z dzieckiem.. my jechalismy nissanem skyline 2,6L twin turbo wiec w niemczech gonilismy czas ale glowy strasznie bola od halasu.. twarde zawieszenie i niewygodne fotele jak na dluga podroz

ja jade dosc fajniutkim autkiem{bardzo mi sie podoba} tj.scenic-wersja Monaco z 2 litrowym silnikiem,mysle ze nie bede mial niespodzianek dzieki wszystkim za porady

Gość renowka to strach w taka
dluga podroz sie wybierac :O

Gość Jahoo Samuelczyk
I jedziecie pochwalic sie autami, ktore mozna kupic za 2000 funtow? Kazdemu, kto sie orientuje w cenach samochodow z Wysp, naprawde cisnie sie usmiech na usta jak widzi szpanujacych Polaczkow :) I jeszcze stwarzacie niebezpieczenstwo :o

Witam wszystkich .Ja mam zamiar sprowadzic samochod z Polski do Anglii.Kupilam Corse z silnikiem 1.4 ...to bedzie moja pierwsza podroz samochodem ... po waszych wpisach juz zaczynam sie bac :(

Nie ma się czego bać i dobrze zaplanować postoje, tym bardziej jeśli tylko jedna osoba będzie prowadzić. Cala podróż można skrócić o 1,5h jeśli pojedzie się Eurotunelem a nie promem pod warunkiem, ze auto nie ma instalacji gazowej. Jeśli jedziesz z Manchesteru to przemysł, czy nie lepiej wziąć prom z Harwich lun Hull do Holandii. Dziecko wtedy tez wypocznie Ceny promow najlepiej sprawdzic na www.aferry.pl

Gość też myślę o wyjeździe
ludzie co za gadanie.... spokojnie mozesz zostac na noc w hotelu i pomykać od rana . dzieciak tez odpocznie , choć to Tobie bardziej bedzie potrzebne , jesli jedziesz sam to poprostu koniecznośc taka przerwa.

Gość też myślę o wyjeździe
hm.. tylko nie doczytałam ze od 2009 to już chyba zdążył dojechać hahhaha

Gość EDabrowska83
a o to znaczy szpanerstwo samochodem za iles tam? nie kazdy ma stary samochód, wiekszosc ludzi kupuje coraz nowsze szczególnie, iz ceny nowych samochodów nie sa powalające i łatwo kupic je na raty