Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CarmePn

Ból po pierwszym razie.

Polecane posty

Gość CarmePn

Witam! Mam problem,otóż w sobote przeżyłam swój pierwszy raz. Okropny ból i dużo krwi. Niby później nic nie czułam,fajnie się zrobiło ale gdy przyszło mi usiąść poczułam ból.Na drugi dzień nawet chodzić nie mogłam i nadal mnie wszystko boli.Chciałam się zapytać dziewczyn które również już są po, czy także miałyście podobnie czy nie? Jak długo jeszcze wszystko będzie mnie bolało? Pozdrawiam!

Myślę że w ciągu tygodnia wszystko powinno się wygoić. Najwyraźniej miałaś grubą błonę dziewiczą.

Gość a czy możee być tak
że facet wsedł cały a nie przebił błony? ja tak samo jak autorka bardzo krwawiłam...ale z ciekawości zaglądnełam sobie tam i wydaje mi się że ja dalej jestem dziewicą.. Możże tak być????????

Gość cC87
Ja dopiero po paru stosunkach straciłam dziewictwo. Za pierwszym razem i za kolejnymi zresztą też masakrycznie bolało. Dopiero po tym jak poleła się krew (bodajże czwarte podejćie) ból ustępował i każdy kolejny seks był coraz bardziej przyjemny.

Tak. Może tak być. Czasami błona dziewicza ma w sobie na tyle duży otwór że możliwe jest wprowadzenie penisa bez jej rozywania.

Gość a czy możee być tak
ale krew się polała wiec chyba przerwał ją? na koniec już było przyjemnie..

Wygląda na to że przerwał. Dobrze jeżeli było przyjemnie.

Gość O Rany..
Te, Florek 777 pomyliłeś topiki..? :D

Gość NeverVirgin
Nigdy czegoś takiego nie miałam.. Znajomy ginekolog powiedział mi, że jeśli używałam tamponów jako nastolatka, to stopniowo załatwiłam Sprawę.. Wg.niego nie ma takiego tamponu, który by tego nie zrobił.. żadne "mini". Fachowiec w końcu..

Gość CarmePn
Naprawde ja już się tym wystraszyłam.Naczytałam się w sieci,że niekiedy muszą szyć krocze itd.Może to jest śmieszne ale chodzę tak dziwacznie,jakby mi coś między nogami przejechało.Wiem,że teoretycznie wszystko goi się do 2 tyg. Ciekawe jak będzie w moim przypadku.

Gość CarmePn
Dodam, że mój pierwszy raz przeżyłam z wieloczynnościowym robotem kuchennym marki Bosch

Gość CarmePn
Rozumiem,że Ty.Jeżeli dziecko nie masz co robić to idź do piaskownicy.Nie podszywaj się pod kogoś kim nie jesteś.

Gość CarmePn
Bo w ramach protestu włożę sobie w odbyt wiertarkę tatusia i wtedy dopiero zobaczysz 😠

Gość dlatego wlasnie trzeba unikac
SEKSU !!! to niebezpieczne!

Gość MaldeDi
Witam! W sobotę przeżyłam swój pierwszy raz. Strasznie bolało jednak krew się nie pojawiła. Czy jest taka możliwość że błono została przerwana bez krwawienia?

Tak też się zdarza, że nie ma krwi. Mnie bolało tylko trochę, ale to też zależy od chłopaka czy jest delikatny czy nie.

Gość zuuuuuuzia
"CarmePn Dodam, że mój pierwszy raz przeżyłam z wieloczynnościowym robotem kuchennym marki Bosch" UWAGA!!!! KRYPTOREKLAMA NIEMIECKIEJ FIRMY AGD!!!!!

Gość werkaa 16
30 grudnia przeżyłam ze swoim chłopakiem pierwszy raz, był bolesny ,krew oczywiście była poczułam jak pęka mi błona dziewicza ... ale gdy chcieliśmy to zrobić za drugim razem 1 stycznia to... tak bolało że nie zdążył go dobrze włożyć co jest ze mną nie tak ? martwię się bo nie mogę , go zadowolić :( pomóżcie... !