Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhnbnbh

Rodzice opamietajcie sie- mowi to nauczycielka

Polecane posty

Gość nhnbnbh

Od dwoch lat gnebi mnie ,wrecz przesladuje matka jednego ucznia. Jak mozna zepsuc komus opinie, jak mozna wprowadzic w nerwice. Powiem szczerze bez ogrodek, jestem tu anonimowa. Gowniarz,pyskaty , brak jakiejkolwiek kultury- co roku ma piatke. Stawiam mu zasluzona piatke a matka co rok pisze do Kuratorium, ze ponizam jej syna, gnebie, ze zasluguje na szostke. A chce zaznaczyc, ze aby miec ocene celujaca nie wystarczy wiedza ksiazkowa.Moze bral jeden raz udial w konkursie z kilku, nie zajal ani 1,2,3 miejsca. Reszte konkursow olal. Dzisiaj do mnie matka z geba jak smialam postawic mu piatke.Pisze znowu do kuratorium....wczesniej zrobila nalot na szkole. Boze nie dziwie sie, ze potem mlodziez nie ma szacunku do starszych majac takie matki...

Gość Magdalena30***
rodzice sa bardzo rozczeniowi,niestety :o

Gość mała czika
kija i w mordę matce:D a potem do dupy:D albo na odwrót wieksza jazda:D;D:D:D:D

Gość -.v.-
Wnieś sprawę do sądu cywilnego, że baba bezpodstawnie Cię szkaluje i pomawia. Najpierw powiadom policję, że Cię prześladuje.

Gość Elwiszyje
nie ma się co przejmować, życie zweryfikuje jego wiedzę i zdolności , jak dostanie od życia w żyć to jemu rodzona matka nawet nie pomoże , postawić można jemu nawet siódemkę i niech się cieszy ale czy będzie dzięki temu mądrzejszy razem z matką ?

Gość lego system
WSPÓŁCZUJE ... TAKA NAPRAWDE za pokolenie pokamonów- gimbusów odpowiadaja rodzice !!!! maja pozamiatane

Gość Ciesz się kobieto
Mogłaś skończyć z koszem na głowie, jako główna aktorka amatorskiego filmu zrobionego z komórki na YouTube :classic_cool:

Gość mała czika
Jestem dupodajką i za możliwośc połkniecia parującego kloca oddaję się Hiszpanom, Włochom, Arabom i i nnym czarnuchom.

Gość nhnbnbh
Latwo mowic.W tamtym roku jeszcze za mna chodzila w dniu rozdawania swiadectw...Co roku chodze do dyrekcji, musze pokazywac jego sprawdziany, wymieniac konkursy w ktorych nie bral udzialu. Dyrekcja trzyma moja strone ale musi reagowac na takie uwagi i zapytac o moja relacje-to zrozumiale. W tamtym roku, jak wystawialam oceny na polrocze i powiedzialam mu ze wypada mu miedzy 4 a 5 to zaczal ode mnie zadac przy calej klasie abym pokazala mu wszystkie sprawdziany bo on oczywiscie nie ma zadnych 4...3..tylko same piatki. Potem przyszla do mnie jego matka i naskoczyla na mnie,jakim prawem tak smialam mu powiedziec...miedzy 4 a 5... A do tego oszkalowala mnie na oczach syna

Gość całkowicie czarny kot
komis na sześć jest dobrym rozwiązaniem :-)

Gość Jezu wielki mi problem
Powiedz żeby sie odwołali od oceny i zeby zdawał komisa przed komisją i dyrekcją. I już. Nie dyskutuj z nimi bo nie warto. A swoją drogą to przecież wybrałąs taki zawód więc zakładam że masz jakąś tam charyzmę i osobowosc zeby sobie z takim typkiem poradzić.

Gość jeden co wam cos powie
To samo zdanie ja tez mam o dzisiejszych matkach.No niestety.Zadnego wychowania dzieci.calkowity brak umiejetnosci pedagigicznych,nawet tych najprostszych wynikajacych z wlasnego wychowania czy z prostej dedukcji-to wypada a tamto nie.Twoj przyklad wlasnie sie wpisuje w takie postepowanie.Skutkuje ono pozniejszym kompletnym brakiem szacunku w ogole do innych ludzi nie mowiac juz o starszych.To jest niestety w Polsce tragedia.Matki kompletnie nie wychowuja wlasnych dzieci.Widac to roznice w wieku pozniejszym miedzy Polakami a obcokrajowcami tymi z krajow polozonych na zachod od polski. Jakos matki nie potrafia zrozumiec takiej prostej rzeczy ze tylko kultura .Wlasna kultura mozemy zaimponowac innym nacjom.Pozniej wszyscy dziwia sie takze ze mamy tyle przestepstw,roznych patologii.Patologii mamy cala game.Kazdy rodzaj patologii ktory istnieje -mozna znalezc u nas w Polsce.Jak moze byc inaczej skoro ludzie nie maja za grosz szacunku do siebie nawzajem?Tak jestesmy wychowywani przez "matki Polki".

Gość nhnbnbh
Teraz to juz jej prosto z mostu mowie,ze nie mam ochoty z nia rozmawiac i niech pisze pismo do kuratorium i odwracam sie na piecie. Jednak sam fakt, ze mnie tak przesladuje ten babsztyl..Co roku mam dowod,ze nie zasluguje na szostke...a ta w kolko to samo.