Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_ma_czym

nie kocham go już..

Polecane posty

Gość nie_ma_czym

mój chłopak mi wszystkiego zabrania. boję się go. boję się odejść. nie mogę wyjść z domu, mieć koleżanek.. wszystko musi być tak jak on chce. niedługo zabroni mi oddychać.. boję się go. nie potrafię odejść od niego, boję się, że mógłby mi krzywdę zobić. kilka razy jak się kłóciliśmy już mi groził, że jeszcze słowo i mnie uderzy. nie mogę mu nawet zwrócić uwagi, jak z czymś przesadza, zaraz jest kłótnia. zawsze się wybroni, on wcale nie zrobił niczego źle, ja sobie mogę pogadać, jego nie interesuje co mam do powiedzenia itp.. ciągle jestem ta zła, głupia, brzydka, pusta. on może wszystko a ja nic..

Gość mnmnmmn
u mnie jest podobnie tylko ze odwrotnie... to ja wszystkiego zabraniam a sama moge wszystko... myslicie, ze on tez moze przestac mnie kochac?:(

Gość 089
jak tak sie boisz to badz z nim nadal. Ale uwazaj jak tak Cie kontroluje jeszcze znajdzie ten watek i Ci przywali;) strach przed cierpieniem jest gorszy niz samo cierpienie, radzilabym natychmiast zerwac, a jak tak sie boisz to są od za[ewnienia Ci bezpieczenstwa odpowiednie organy prawne. Powiedz swojej rodzinie, jego rodzinie, ze odchodzisz i się boisz , ze Cie pobije czy cos... nikt nie jest bezkarny

Gość nie_ma_czym
chłopak po pewnym czasie zacznie mieć dosyć.. zacznie się przy tobie dusić..