Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hugs

Jestem brzydki , a może mało atrakcyjny?

Polecane posty

Gość Hugs
A powiedzcie mi o czym mam rozmawiać z dziewczyną na pierwszej randce? Bo mam zamiar z jedną takową odbyć , jak się zgodzi. Oczywiście jej nie znam. To spotkanie będzie pierwszym w 4 oczy. Bo to jest mój drugi , a zarazem największy problem.

Gość przedewszytskim badz szczery
nie wiem jakie masz zainteresowania, ale moze o filmie, ksiazkach... nie wiem co robisz na codzien, ile masz lat. jak chodzisz do szkoly to wiadomo- o szkole troche, o planach zawodowych...

Gość no wiecie co to 123
ty o sobie, ona o sobie piszesz, że się nie znacie no wiec od tego trza zacząc

Gość roberd
Jak ją przywitasz takim gestem jak na tym zdjęciu, będzie Twoja. Po prostu zdejmie gacie przez głowę.

Gość Hugs
To nie jest gest powitalny. Raczej bym jej podał rękę albo pocałował w policzek.

Gość srutututumajty z drutu
nie caluj nieznajomej!

Gość Hugs
Dzięki za rade. ;)

Gość adwd
Dla wiekszosci jestes za chudy bo kobiety teraz wola spasle swiniaki, bo kojarza im sie z przytulankami z dziecinstwa ;)

Gość Hugs
Wiem , że jestem chudy , ale chyba lepiej być chudym niż tłustym? :) Takie moje zdanie. A zresztą ja w cale nie jem mało. Taką mam przemianę. I dlatego ani nie tyje , a ni nie chudnę bardziej.

Gość adwd
Spoko ja tez jestem szczuply ;) wole byc szczuply niz mialbym byc jakims karkiem albo spaslakiem.

Gość magxa
ej dla mnei ejstes nie głupi :D troche wiary w siebie, wiesz ze podobno osoby ktore sa pewne siebie a wcale nie ładne maja wieksze powodzenie? chociaz jestes niczego sobie. ja bym dodala troszeczke silowni, lub biegania, bo fajne sa umięśnione łydki. na pewno zadawaj duzo pytan, nawet jezeli mowi o dziesiatym kocie pietnastego sasiada. kobiety chca czuc sie sluchane, mi by sie to bardzo podobalo. jakies delikatne komplementy. mysle ze fajnie byloby tez w jakies ciekawe miejsce pojsc. tylko nie na piwo. mów duzo o sobie. ale nie za duzo, bo to odpycha. rzuć textem ładny zachód słońca, albo świetnie gdzies gwiazdy widac. tak żeby było trocxhe romantycznie. broń boże nie patrz jej sie w piersi, skup sie na jej oczach. staraj sie ja rozsmieszyc, ale nie opowiadaj kawałów, raczej luźne zabawne texty. mam nadzieje że pomogłam troche :)

Gość Hugs
Dzięki. Ale najgorsze jest to pierwsze spotkanie jak w ogóle nie znam dziewczyny. Bo co będę za nią czekał , wyjdzie i powiem Hej , gdzie pójdziemy? A potem jak będziemy szli to "co tam" albo "jak tam w szkole? - chociaż jej w ogóle nie znam. Chodzi mi o to jaki temat nasunąć , a może powiedzieć prosto z mostu , że musimy się jakoś poznać , lecz nie wiem od czego zacząć. - tak bardziej szczerze ;)

Gość Hugs
No dobra. Ale co przyszedł , przywiatał się i odrazu powiedział "Jestem Paweł , mam tyle lat , interesuję się tym i tym , mam 2 braci. itd itp. :D

Gość ania kawał drania
nie pytaj się gdzie by chciała pójść,zaplanuj coś i spytaj czy jej odpowiada i miej coś w zanadrzu jakby nie chciała tam pójść.Mężczyzna powinien wiedzieć dokąd zabiera dziewczynę,jak zaczniesz ją pytać dokąd chce pójść ona powie nie wiem,ty też nie będziesz wiedzieć wtedy dopiero jest niezręcznie

Gość Hugs
Dzięki za rady. Mam nadzieję , że jakoś to będzie , może ona mnie ośmieli ;) Teraz tylko jakieś ładne jeansy i perfum i można spróbować.

o wakacjach. o pogodzie. opowiadaj ciekawe przygody. pytaj ją co ją kręci interesuje, zmień miejsce pobytu cokolwiek. improwizuj i bądź kreatywny ;)