Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Awusia

Problemy z miesiączką

Polecane posty

Gość Awusia

Witam serdecznie, Mam mały problem. Mianowicie chodzi o nieregularną miesiączkę. Okres mam bardzo bolesny, czasami tak że zasłabne, a jak się skończy to może go nie byc nawet 60 dni. Ostatnio nie miałam 54 dni okresu i jak przyszedł to 10 dni trwał. I ciągle muszę biegac do toalety żeby oddac mocz. Ja juz nie wiem co mam zrobic? Nie chce brac tabletek bo po nich sie tyje. Jak moge uregulowac ten okres? Co powinnam zrobic? Znacie podobny przypadek? Ci zrobiliscie?

Gość forumowiczkaaa
Kto Ci nagadał takich głupot, że po tabletkach się tyje? :O Tyje się po żarciu....

Gość forumowiczkaaa
aha, ja właśnie miałam niegdyś podobne problemy z okresem i tabletki wszystko uregulowały, teraz okres trwa 3 dni i nie boli :)

Gość Awusia
Moja pani ginekolg. A brałam tabletki rok temu antykoncepcyjne i miałam po nich ból serca i guzki na ciele mi wyskoczyly.

Gość forumowiczkaaa
No to gratuluję ginekologa :O Mi od razu ginekolog powiedziała, że tabletki to nie słodycze i od samego brania się nie chudnie... Moja koleżanka przytyła sporo, ale sama przyznała, że to dlatego, że tabletki u niej zwiększyły apetyt. Ja biorę od dawna i nie przytyłam ani kg, apetyt ten sam. A jeśli masz jakieś przeciwskazania zdrowotne to inna sprawa. A może po prostu innych tabletek Ci trzeba?

Gość Phi____
Awusia, naczytałaś się jakichś durnot z książeczki do nabożeństwa i gadasz jak potłuczona. To w sprawie leków hormonalnych. Idź do ginekologa i tyle. Coś musi być nie tak, skoro masz takie sensacje.

Gość Awusia
Może tak. Brałam Yasminell i słyszłam że są dobre.