Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacaczegos

takie glupie pytanie.....

Polecane posty

Gość niewiedzacaczegos

co to znaczy : talk to the hand??

Gość male conieco
hehehe doslownie mow mi do ręki, a tak wogole odbierz jako :zamknij się, gadaj zdrów, itp

Gość niewiedzacaczegos
aha znaczy takie chamskie? oo nie..>:

TO ZNACZY DOSLOWNIE: Kutasku nie badz taki niedobry ALE MOZNA TEZ TO ODEBRAC JAKO PO PROSTU ZWYKLE PROSZENIE O DLUGOPIS ALE TO ZALEZY TEZ OD TEGO CZY TA OSOBA MA ZAWIAZONE USTA CZY NIE BO JAK MA ZAWIAZANE TO PROSI CIE O POMOC W DOBIIORZE SUKIENKI A JAK NIE MA ZAWIAZANYCH TO PROSI CIE O LAKIER DO PAZNOKCI Z WAPNIEM CHYBA ZE TEZ ZDAZY SIE TAKA SYTUACJA ZE ONA NIE MA UST TO WTEDY PROSI CIE O POMOC W DOBIORZE BALETEK BO MUSI KONIECZNIE ISC DO BIEDRONKI PO POMIDORY BO SA NA WYPRZEDAZY POZDRO

to znaczy , mów do mojej ręki albo porozmawią z ręką Karolina...zasmiecasz forum...

Gość male conieco
wiesz... raczej chamskie... chyba, ze mowi ci to kumpel w zartach

Gość mięntki bolek
tak mówi tylko Terminator-Erni Arnoldo Schwarzeneggero

Gość niewiedzacaczegos
aha a zakaldajac ze to byl koles z niezawiazanymi ustami to oznaczac by to moglo prosbe o zmotywowanie go w kwestii konspiracji przeciwko mutyzmowi w afrcye?tak to odebralam..

wiesz co nie. to jest pewna roznica bo moze miec zawiazne na trzy supelki a moze miec np. na 300 wiec sie zdecyduj i zalezy od uzebienia i wielkosci czlonka w czasie wzwodu.

Gość niewiedzacaczegos
hmm..kurcze to nie wiem jak odczytac jego sygnaly. nie znam dlugosci wzwodu ale po stosunku wielkosci galek ocznych do obojczykow wnioskuje ze wiecej jak 15 cm nie bedzie..zasznurowany czasem jest owszem, z reguly na 3-5 supelkow, nie widywalam go z wieksza iloscia. w chwili wypowiadania tej frazy byl rozsznurowany, ale wzbogagacil swoja wypowiedz o charakterystyczne okrezne ruchy malzowinami usznymi.. jestem w rozterce..

Gość spocony janek
dno