Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek_delight

pomozcie!!! skora na plecach..........

Polecane posty

schodzi mi skora z plecow;/ bylam na solarium. ostatni raz 5 dni temu i dopiero dzisiaj zaczela schodzic. nie jestem opalona mocno. nie wiem dlaczego tak sie dzieje. pomozcie prosze. nie wiem co mam z tym zrobic. to nie wyglada zbyt ladnie...

Schodzi jak poparzona czy przesuszona? Nawilżaj ją, natłuszczaj, nic innego nie można poradzić.

Gość sluchaj jaką masz karnacje
kolor włosow i oczu...jak dlugo sie oplałas?

a i opalalam sie 15 minut. ale to byla moja 3 wizyta w ciagu 2 tygodni. chcialam sie opalic, bo sie cieplutko robi a sloneczko nie bardzo mnie bierze :( i po wizytach skora mnie nie piekla.

Gość sluchaj jaką masz karnacje
15 minut to za duzo....masz odpowiedz dlaczego schodzi....po solarium nie piekła ale pewnie swędziła co? ciesz sie ze tylko schodzi i ze to nic powaniejszego...ja mam ciemna karnacje ciemne wlosy i oczy i zawsze opalam sie na brazowo ale raz mi sie udalo skutecznie poparzyc w solarium jak na 5 raz poszłam sie opalac na 12 minut....tydzien miałam poparzony brzuch potem wszystko zaczeło schodzic wiec teraz juz wiem ze górna granica to 8-10 minut....przegielas z czasem i masz tego efekt... zsiadłe mleko ma sens jesli stosuje sie je na poparzona skore (ktora piecze boli i jest zaczerwieniona) na schodzenie skory stosowanie go sensu nie ma... zrob peeling (domowy sposob sol kuchenne w polaczeniu z oliwa z oliwek albo olejem) dokladnie sie splucz i smaruj krememi nawilzajacymi albo zwykla oliwką.. i zmniejsz czas opalania.