Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz będzie poważnie

mój drastyczny program wyborczy

Polecane posty

całkowite odcięcie kościoła od funduszy publicznych system oligarchii wykształciuchów z elementami demokracji - prawo głosowania tylko dla ludzi z wyższym wykształceniem, w rządzie- wyłącznie osoby mające znaczące osiągnięcia w dziedzinie ekonomii zakaz bezstresowego wychowywania [rozpuszczania] smarkaczy opodatkowanie 70% podatkiem polityków niespełniających obietnic wyborczych i grzywny kara dożywotniej pracy w kamieniołomach dla ojców, którzy wypięli się na swoje dzieci wycinanie narządów płciowych gwałcicielom, pedofilom, zboczeńcom innego rodzaju zakaz eutanazji i aborcji na życzenie grzywny za palenie w miejscach publicznych ulgi podatkowe dla szczupłych zakaz głoszenia propagandy homoseksualej obowiązek pracy dla każdego człowieka zdolnego do pracy kara wygnania dla żebraczy i alkoholików na zasiłkach aktualne emerytury przeciętnych obywateli - jako emerytury dla byłych polityków, a dla ludzi- pensje polityków poza tym- róbta co chceta

Gość yes yes yes yes
zakaz eutanazji i aborcji? dekiel jesteś

sam jesteś dekiel- na ścięcie

Gość yes yes yes yes
Jakie ścięcie! Jestem kobietą i należy mi się ulga podatkowa, bo jestem szczupła!

a to dostajesz zniżkę na sałatę gratis i ulgę 30 %

Gość yes yes yes yes
Do tego programu dołączyłabym jeszcze zakaz wstępu osobom o BMI wyższym niż 22 do wszelkiego rodzaju restauracji oraz fast foodów, oraz przymusowe ćwiczenia, aby nie zakłócali osobom o posturze normalnej widoczności i nie niszczyli ich poczucia estetyki.

zlikwidujemy fast foody

Gość yes yes yes yes
Racja. Zakaz publicznego karmienia piersią swych bachorów również powinien się w programie wyborczym znaleźć.

Gość zieeeeeew
Z czego wyznacznikiem jest wyższe wykształcenie? Prawo wyborcze, powinno być naliczane według parytetu podatku- im więcej płacisz podatków, tym twój głos jest silniejszy. I co to znaczy "znaczące osiągnięcia w dziedzinie ekonomi?" Obecnie specami w danej dziedzinie są ludzie, którzy piszą tandetne książki, udzielają się w mediach i popierają jedynie-słuszną ideologią, która w danym czasie panuje. Ogólnie te twoje poglądy polityczne, to typowy system nakazowy-zakazowy opierający się na myśleniu życzeniowym, który niczego nowego nie wprowadza 🖐️

Gość wykształcenie
można legalnie kupić a do trzech można nie zliczyć

Gość pozwolenia
na broń wydawać wszystkim z wyjątkiem karanych,psychicznie chorych i alkocholików-tak było przed wojną

Gość ahhhhhhhhhh
@ziew. to są kryteria rozmyte. czeba stosować matematyke rozmyta aby zrozumieć i opracować wyniki, jeśli tego nie wiesz to nie nadajesz sie ani do rządu, ani nawet do głosowania na rząd:D

Gość z obowiązkiem pracy
przegięcie,jeżeli mam udokumentowany majątek to dlaczego muszę pracować?

Gość zieeeeeew
ahhhhhhhhhh----> czy tym pieprzeniem o"rozmytości" (cokolwiek chcesz przekazać) przedstawia jakiekolwiek walory merytoryczne? Bo to wygląda na rasową sztukę dla sztuki- czyli pierniczmy byle co, byleby pierniczyć...

Gość ahhhhhhhh
wpisz w google 'algebra rozmyta' pacanie. nie bedziesz głosował. jestem juz pewien.