Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna z listopada

Zdecydowałam się na operację

Polecane posty

nosa. Dzisiaj byłam na drugiej konsultacji, i mam zabieg 10 sierpnia. Zakładam temat ( może torchę za wcześnie ), ale postaram się opisać moje odczucia i wszystko związane z operacją. Może takie informacje krok po kroku przydadzą się kolejnym osobom, które nie wiedzą czy sie zdecydować:)

Gość ja bede dziewczyna z czerwca
ja sie zastanqwiam nad cyckami. a co z twoim noskiem nie tak? zycze powodzenia i bede trzymac kciuki:)

mój nos z profilu jest straszny, mam wysokiego garba, na szczęście z przodu jest w porządku. Dzisiaj byłam na konsultacji (u dr Bieńkowskiego w Bydgoszczy) i nie chcę tu robić reklamy, ale naprawdę jestem uspokojna po wizycie, wiem, że będzie dobrze. Nos będzie troszkę krótszy podniesiony lekko czubek i ścięty garb, doczekać się już nie mogę :):) a Ty Czerwcu chcesz dużo powiększyć?

Gość ja bede dziewczyna z czerwca
2 rozmiary. z A do C. wydaje mi sie ze do mojej figury bylyly dobre. bo na obecna chwile to... ryczec mi sie chce... musze uzbierac siano. zrobilam juz sobie uszy jtem adowolona.bo mialam jak nietoperz:) teraz bierazm na cycki:) nie moge znalezc cennika interesujacej mnie kliniki...

wiem co czujesz..... ten nos on mnie potrafił hamować w kontaktach z luźmi, i te okropne komplesy, tak wielkie, że juz myslalam, że jestem tym krzywym nosem i niczym innym. Można zwiariować, jeszcze złe wspomnienia z dzieciństwa. Na szczęście mam już pieniądze i w sierpniu wszystko się odmieni, jestem z tego powodu niesamowicie szczęśliwa. Najlepiej zadzwonic do kliniki:):)

ha, znalazłam moj stary temat. Jestem już kilka dobrych miesięcy po operacji, wszystko poszlo świetnie:) jeżeli macie możliwości finansowe zrobić sobie operacje, to moim zdaniem waro. Stałam sie pewniejsza siebie:) teraz już o tym nie myśle, żyję sobie normlanie, ale jestem bardzo zadowolona z mojej decyzji:):)

Aha zapłaciłam sporo.... w górnej granicy bo łacznie z wszystkimi konsultacjami i badaniami niecale 8 tys. ale bylo warto. W ogóle los był dla mnie łaskawy, bo rekonwalescejncja przebiegła świetnie, 10 sierpnia mialam zabieg, a 28 już poszłam na randke;p

Gość Niezdecydowanaaaaaaaaaaa
A ile zaplacilas za ta operacje i jak dlugo trzeba bylo czekac na efekt koncowy? Mam odlozona spora sume pieniedzy i zastanawiam sie nad taka operacja bo nie moge patrzec na swoj nos. Boje sie troche bolu, ale wiem, ze to potrwa tylko pare dni. Dziekuje za wszelkie informacje

Gość Niezdecydowanaaaaaaaaaaa
Sorry, nie widzialam tego wczesniejszego posta, a jak dlugo musialas czekac na zabieg? Slyszalam, ze to czas oczekiwania to nawet pare mies. Czy znasz jakies inne pacjentki tego lekarza moze?

Gość diooorka
zgadza się! jeżeli masz od młodości problemy z akceptacją jakieś części siebie a masz kasę, i nie ma żadnych przeciwskazań to nie warto czekac ja dzisiaj błogosławie dzień w którym zdecydowałam się na powiększenie piersi wreszcie czuję co to znaczy oddychac pełną piersią i nie wstydzę się założyc bluzki z dekoltem!

Gość Sesja fotograficzna
Zgłoś się na profesjonalną sesje fotograficzną do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! Więcej tutaj: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144