Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 srakapraptaka

rozszczep

Polecane posty

Go艣膰 srakapraptaka

rozszczep wargi-spotkali艣cie si臋 z tym schorzeniem ? jesli tak to u kobiety czy m臋偶czyzny ? mocno by艂 widoczny ? ja mia艂em,rozszczep... rodzina i lekarze m贸wi膮,偶e nie jest on mocno widoczny... ja jednak twierdze,偶e 艣lad pzosta艂 i to znaczny... mam straszne kompleksy z tego powodu i obawy,偶e 偶adna dziewczyna mnie nie zechce... na domiar z艂ego jestem niski(170) i w dodatku blondyn.. na szcz臋艣cie szczup艂y.... jak my艣licie,rzeczywi艣cie skazany jestem na pora偶ke w swerze uczuciowej i seksualnej... nigdy nie znajde sobie partnerki ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czy was wszystkich pogie艂o
Tak znam dziewczyn臋 kt贸ra przez rozszczep ledwo m贸wi no i co z tego?Ogl膮dnij sie na ulicy ile widzisz par w kt贸rych jedna ze stron jest brzydka i si臋 dziwisz czemu oni sa razem? Bo si臋 kochaj膮! Owszem w pierwszej chwili patrzymy na wygl膮d, ale chc膮c stworzy膰 zwi膮zek trzeba czegos wi臋cej ni偶 wygl膮d. Niski to bys by艂 jakbys mia艂 160 a znam takich go艣ci i si臋 tym nie przejmuj膮. I co z tego 偶e blondyn?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pukuPyk
a to z tego,偶e bruneci maj膮 lepsze wzi臋cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhahahahaha
to si臋 we藕 ch艂opie i przefarbuj skoro bruneci maj膮 lepsze wzi臋cie :p M贸j m膮偶 jest blondynem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pukuPyk
to pewnie jest wysoki. gdybym by艂 wysoki by艂by z siebie dumny,bo pasowa艂bym do modelu aryjczyka,a tak lipa....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy Ty w og贸le czytasz
to co piszesz? Owszem jest wysoki bo ma 180 wzrostu, ale ma tez brzuszek i problemy z cer膮 bardzo powa偶ne. No i co ztego? Kocham go, moge na niego liczy膰 i to jest najwa偶niejsze. Je艣li masz co trzeba w g艂owie i sercu to wygl膮d jest nie wazny. No chyba 偶e zale偶y ci na laskach na jedna noc a nie na sta艂ym zwi膮zku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pukuPyk
wszscy chrzani膮 ,偶e wygl膮d nie jest a偶 tak istotny,ot贸偶 jest... gdybym by艂 przystojny mia艂bym na bank u偶 jak膮s dziewczyne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pukuPyk
laski na jedn膮 noc to nieeee...\ lepiej jedna a konkretna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie kwestia wygl膮du
a kompleks贸w. Z kompleksami trudno poderwa膰 jak膮艣 dziewczyn臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pukuPyk
wiem o tym :] ale i tak odnosze wra偶enie ,偶e smiej膮 si臋 ze mnie gdy mnie widz膮. :C

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pukuPyk
pnadto kumpel,przy kumpeli swojej siostry(wtedy mia艂y one ze 15 lat) m贸wi艂 czy ze mn膮 by nie chcia艂a chodzi膰(tak do jaj oczywi艣cie),ona powa偶nie odpowiedzia艂a,偶e poprzedni jej ch艂opak by艂 艂adniejszy ni偶 ja i nie b臋dzie si臋 uwstecznia膰.

Udost臋pnij ten post