Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srakapraptaka

rozszczep

Polecane posty

Gość srakapraptaka

rozszczep wargi-spotkaliście się z tym schorzeniem ? jesli tak to u kobiety czy mężczyzny ? mocno był widoczny ? ja miałem,rozszczep... rodzina i lekarze mówią,że nie jest on mocno widoczny... ja jednak twierdze,że ślad pzostał i to znaczny... mam straszne kompleksy z tego powodu i obawy,że żadna dziewczyna mnie nie zechce... na domiar złego jestem niski(170) i w dodatku blondyn.. na szczęście szczupły.... jak myślicie,rzeczywiście skazany jestem na porażke w swerze uczuciowej i seksualnej... nigdy nie znajde sobie partnerki ?

Gość czy was wszystkich pogieło
Tak znam dziewczynę która przez rozszczep ledwo mówi no i co z tego?Oglądnij sie na ulicy ile widzisz par w których jedna ze stron jest brzydka i się dziwisz czemu oni sa razem? Bo się kochają! Owszem w pierwszej chwili patrzymy na wygląd, ale chcąc stworzyć związek trzeba czegos więcej niż wygląd. Niski to bys był jakbys miał 160 a znam takich gości i się tym nie przejmują. I co z tego że blondyn?

Gość pukuPyk
a to z tego,że bruneci mają lepsze wzięcie.

Gość buhahahahaha
to się weź chłopie i przefarbuj skoro bruneci mają lepsze wzięcie :p Mój mąż jest blondynem :D

Gość pukuPyk
to pewnie jest wysoki. gdybym był wysoki byłby z siebie dumny,bo pasowałbym do modelu aryjczyka,a tak lipa....

Gość czy Ty w ogóle czytasz
to co piszesz? Owszem jest wysoki bo ma 180 wzrostu, ale ma tez brzuszek i problemy z cerą bardzo poważne. No i co ztego? Kocham go, moge na niego liczyć i to jest najważniejsze. Jeśli masz co trzeba w głowie i sercu to wygląd jest nie wazny. No chyba że zależy ci na laskach na jedna noc a nie na stałym związku

Gość pukuPyk
wszscy chrzanią ,że wygląd nie jest aż tak istotny,otóż jest... gdybym był przystojny miałbym na bank uż jakąs dziewczyne.

Gość pukuPyk
laski na jedną noc to nieeee...\ lepiej jedna a konkretna.

Gość to nie kwestia wyglądu
a kompleksów. Z kompleksami trudno poderwać jakąś dziewczynę....

Gość pukuPyk
wiem o tym :] ale i tak odnosze wrażenie ,że smieją się ze mnie gdy mnie widzą. :C

Gość pukuPyk
pnadto kumpel,przy kumpeli swojej siostry(wtedy miały one ze 15 lat) mówił czy ze mną by nie chciała chodzić(tak do jaj oczywiście),ona poważnie odpowiedziała,że poprzedni jej chłopak był ładniejszy niż ja i nie będzie się uwsteczniać.