Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicccia

Dziś zobaczyłam 2 kreseczki - więc LUTY 2010 !!!!

Polecane posty

Witam! Dziś zobaczyłam na teście 2 czerwone kreseczki:) Ciesze się ogromnie:) Byłam rano zrobić bete, ale wynik dopiero jutro po 16. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze:) Strasznie się cieszę, ale też bardzo boje.... co za mieszane uczucie:P Musiałam o tym komuś powiedzieć:) Narazie wiemy tylko we dwoje i dopuki tego nie potwierdze na 100000% to tak zostanie:) Już miałam dołączyć na LUTY 2010 ale jest tam już tyle dziewczyn, że jak czytałam to mi się już wszystko pomieszało.... zbyt dużo już dziewczynki napisały:D Wyliczony termin (przezemnie) .... 18.02.2010 :D

Gość fafi-fifi
No to super!! Gratuluje!!! :D Ps. Ja czekam, w ten weekend się wyjaśnie czy nam też się udało.

Gość gratulacjeeee
miłej ciązy i zdrowego bobasa zycze!

Moje gratulacje . Ja mam to już za sobą . Życzę powodzenia i oby wszystko poszło jak najlepiej

Gość ja robie test za jakis
tydzien. jak mi wyjdzie to bedzie 13.02 załamka

Gość kruszyneczka agusia
Kicccia,przede wszystkim gratulacje!!!:)a ja mam pytanie tak troche z innej beczki...po jakim czasie zrobilas test ciazowy?ja podejrzewam,ze moge byc w ciazy,ale chyba jest jeszcze za wczesnie na testy,bo nic nie wykazuja,a okres dopiero ma nastapic lub tez nie.pozdrawiam

Gość blimblimblimblim
a jedna.... :( a Tobie z całego serdzuszka gratuluję :)

Gość blimblimblimblim
a ja jedna*

Okres powinnam dostać w czwartek bo cykle mam 28dniowe.... więc 5 dni temu:)

Gość czas na nasze maleństwo
gratulacje zazdroszczę Ci:)

Heh.... też każdemu pisałam, że gratuluje i zazdroszcze:) Dalej w to nie wierze:P Ale po takim czasie starań zostało nam to wynagrodzone. Cierpliwości i szczęścia Wam życzę:*:*:*

Gość magaaaaaaaaaa
rowniez gratuluje ja rok temu o tej porze tez sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, mialam wiele obaw.... teraz jestem szczesliwa zona i matka 4ro miesiecznej klaudi, zycze powodzenia;)

Dziękuje:) Jestem naprawde pełna obaw, ale przedewszystkim szczęścia:) Trzeba próbować do skutku:) A już miałam się poddać:D

Gość hulajnóżka
Zazdroszczę :D I gratuluję :D

Gość Agatushka
Witam!!! ja również rodzę w lutym i co więcej,tak jak ty Kicccia mam termin wstepnie wyznaczony na 18 luty:) Wczoraj byłam u gina,to 5 tydzien dopiero,ale pęcherzyk jest na zdjęciu widoczny:D też się chciał dołączyc na LUTY 2010,ale chyba już ciężko byłoby się wkręcić ;) Buziaaaaki

Gość fgh
już jest topik LUTY 2010 więc po co powielac :O

Gość jutro robie test
o ile dziś nie dostane miesiączki. termin miałabym na 22 lutego dziś mam 31 dzien cyklu a ostatnio miewałam 28 dniowe, ale że kiedys zdarzały mi sie i 32 dniowe wiec czekam.

Witam:) Wczoraj odebrałam wynik bety ... 2065,0 :D :D :D Dzisiaj byłam zrobić jeszcze raz żeby sprawdzić czy dobrze wzrasta:) JUtro będzie wynik.... mam nadzieje, że wszystko będzie ok:) U lekarza jeszcze nie byłam.... u mojej termin jest dopiero na połowe lipca:( A to zapuzno:( Musze znaleźć innego lekarza:) Jak robiłam dzisiaj bete to nie mogła mi krwi zatamować:) hehe Ale mówiła, że to normalne w ciąży:) Dzisiaj zaczynamy 6 tydzień:D

Agatushka.... jesteś? :) Jak się czujesz? Jak pierwsze objawy?:D Co powiedział lekarz na 1 wizycie? Bo to dopiero przede mną:P jutro robie test.... i jak wyjaśniło się coś? Mam nadzieje, ze masz co świętować:D

Powtać :D Oj,zaczyna się....mdłości okropne bleeeee, brak apetytu i hustaweczka nastrojów:) heh Do gina się zastanawiałam czy iść,czy nie za wczesnie,ale zadzwoniłam i zaprosił mnie pan doktor:D Wypytał się troszkę,zrobił usg dopochwowe,gdzie widac było pęcherzyk ciążowy,zalecił kwas foliowy,dał skierowanie na wyniki krwi i moczu i ustalilismy wizyte za 3 tyg. Ach, no i termin porodu oczywisci- na 18 luty wstepnie,jak juz pisałam ( pierwszy dzień ostatniej @ + 7 dni - 3 miesiące). Powiem ci,że troszkę długo bys musiała czekac,może lepiej iśc choc na te pierwszą wizyte wczesniej do kogos innego,pewnie skierowanie tez dostaniesz,a juz z wynikami mozesz isc do swojego (swojej). Damy rade;) Jutro zrobie test- pomyślnych wyników,czekamy:)

Właśnie chciała bym iść do lekarza w przyszłym tygodniu. Postaram się znaleść kogoś dzisiaj albo w poniedziałek:D Ciekawe kiedy dostane karte ciąży:D Dziś idę odebrać wynik bety.... t5roszkę się martwie ale mam nadzieje, że ładnie urosła:P To dziwne bo ja jeszcze nie mam takich strasznych objawów:P Chciała bym tak przejść całą ciąże:D Chodze tylko często do toalety i bolą mnie piersi.... tak pozatym nic mi nie dokucza:D

Z Twoich obliczeń to termin mam na 21 luty, a z kalkulatora internrtowego 18 luty..... ale luty to luty:P

Aż mnie się przypomniały moje dwie kreseczki...test mam schowany w ,,sekretnej szkatule'' z pamiątkami...ech cieszę się \z Tobą :)

Gość semiLA
Cześć dziewczynki :) Ja mam termin na 3 lutego ;D Jestem właśnie w 6 tygodniu :)

Gość semiLA
Nie wie czy dobrze policzyłam bo to z internetu wyliczenia ;P