Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mroffka

Tatua偶

Polecane posty

Od jakiegos czasu szukam wzoru ktory by mi sie spodobal. Chodzi mi o gwiazdki a tatuaz chce miac na kostce. Problem w tym ze nie potrafie znalesc takiego wzoru. W salonach szukalam ale nic nie znalazlam a na necie tez nie za dobrze mi poszlo to szukanie moze wy macie cos takiego lub jestescie w stanie znalesc taki wzor z gory wielkie dzieki:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aletkaaaa
ja tez szukam fajnego wzrou z gwiazdek. kiedys widzialam jakas laske w gazecie z zajebistymi gwiazdkami wlasnie na kostce. probowalam znalezc ten wzor w necie i lipa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edi21
google?? ja wpisalam i znalaz艂am mn贸stwo!!! Chyba ze szukacie konkretnego wzoru - a to ju偶 najlepiej w salonie pogada膰 z fachowcem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aletkaaaa
no ja szukam tego konkretnego. szukalam i na polsko i na anglojezycznych stronach. nie znalazlam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mary-jane
taki wz贸r z gwiazdkami jest bardzo popularny, widuj臋 mn贸stwo os贸b z takimi wzorami tatua偶u. Najlepiej wybra膰 si臋 do studia i przejrze膰 katalogi, ewentualnie je艣li nie ma tam takiego wzoru to wystarczy powiedzie膰 arty艣cie o co nam chodzi i on stworzy taki wz贸r jak chcemy, ale za to trzeba troszk臋 dop艂aci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GotowaNaWszystko
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Mr贸ffki
drukujesz ten wz贸r, idziesz do salonu i m贸wisz co chcesz zmieni膰. on szkicuje i ty albo akceptujesz, albo dalej go zmieniacie.. mo偶e te偶 zrobic wz贸r od podstaw, tylko na podstawie tego co mu powiesz.. a gwiazdek jest pe艂no w necie.. a偶 mi si臋 nie chce wierzy膰 偶e nic nie znalaz艂a艣 godnego uwagi

Udost臋pnij ten post