Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malina17

DIETA - Jedzenie gotowanie na parze ! 10 kilo do końca wakacji ? Kto ze mną?

Polecane posty

Zapraszam do współpracy :) Nasza dieta będzie polegała na tym że: *Jemy 4 posiłki dziennie : śniadanie ,lunch ,obiad, kolacje:) *jemy co dziennie o tej samej porze :) *jemy na śniadanie płatki , typu musli , fittnes itp * na lunch coś w stylu kanapek z wędliną lub serem białym , żółtym , czersnie , duzo truskawek itp *na obiad coś na parze typu: marchewka warzywa mieso ryby duzo itp * na kolacje coś w rodzaju jogurtu naturalnego , jogobelli no poprostu jogurtu Wieczorem przed snem ćwiczenia ja robie te i jestem zadowolona: http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=48&dz=11&page=1 Aha , i powinnyśmy używać jakiś wspomagaczy typu : linea , alli ,bio cla , Balsamów wyszczuplających (ja mam perfekty na rozstepy) To kto się pisze? :):):D

No i oczywiście nie mówimy: -OK. Zaczynam od jutra .,.. NIE!!! ZACZYNAMY OD TERAZ !

ah, była bym zapomniała i ważenie jest raz w tygodniu czyli w soboty :D:D:D oczywiscie jezeli ktos ma potrzebe sie zwazyc to jasne ze moze

Gość wewwwwwwaaaaaaaa
czyli jednak cos sie je

Gość wewwwwwwaaaaaaaa
ale chodzi mi o dzis ja dzis juz nic nie zjem !!!!!!

tak ja dzis tez nie bo czuje sie najedzona ale od jutra juz normalnie .... W każdym razie obowiązkiem jest sniadanie a reszta jak jestes glodna to jesz a jak nie to nie jesz ... dzis np nie mam ochoty to nie jem ...ale napisalam co tu obowiAZUJE zeby ktos nie pomyslal ze tu glodowki stosuje !!! Ale zapraszam wszystkich ... RAZEM RAŹNIEJ !@@:D:D:D:D:D

Cuż czy żadna nie chce się przyłączyć do mojego wątku i zgubić 10 kilo? Bądźy silne :) Nie dajmy się!!

Ja cały czas czekam :):):D:D:D:D:D ja caly czas na diecie :) podjadam sobie na kolacje truskaweczki bo na diecie truskawek jak najwiecej jest na miajscu:)

Czesc;) ja sie chetnie do Was dolacze :)mam 167 cm waze 65 kg chce zrzucic 6 kg... tyle ze czasem na sniadanie jadam platki czasem chleb razowy;)

ja z wami:) tez zaczęłam od dzis. jem mniej wiecej jak Malina ale do tego jeszcze licze kalorie (1000) mam 169 wzrostu i ważę 67kg chce schudnąć 10kg

Oooo! To witam nowe dziewczyny:):) Już nas więcej :) Ale jestem głodna ... ale nic juz nie jem !!! O 18.30 ostatni mój posiłek :)

ja ostatni zjadam o 19 a o 20 juz glodna bylam:) przejrzałam te cwiczonka z modeling.pl i ide zaraz cwiczyc w koncu dieta to nie wszystko:):)

Witam Postanowiłam się do Was dołączyć moje drogie Dziewczęta Już wczoraj zaczęłam dietę.. Powodem jest to , ze w sierpniu mam dwa wesela, a brzuszek przede mną.. tzn. nie jest najgorzej bo przy wzroście 160 ważę 68 kg, ale chętnie pozbyłabym się 10 , żeby wyglądać dużo lepiej a przede wszystkim czuć się zdrowiej i mieścic w ubrania. Jak myślicie , czy uda mi się zgubić te nieszczęsne 10 kg do sierpnia ?? Załozyłam sobie, że bede jadła 1-2 posilki dziennie, małe , ale takie ktore najbardziej lubie.. wykluczajac oczywiscie slodycze (moja najwieksza zmore)... Dzisiaj zjadłam miseczke makaronu ze świeżymi truskawkami.. i woda.. Pozdrawiam

oj sahara niezbyt dobry plan. dwa posiłki to zdecydowanie za mało. efekt jojo murowany. myślę, ze jedząc 3-4 małe posiłki tez osiągniesz niezłe rezultaty (może mniej niż 10kg ale zdrowiej). trzymam kciuki:):) za Was i za siebie p.s. ja też mam wesele:) i to 25 lipca.. więc czasu malutko.. pozdrawiam

Gość kilogramy
ja tez sie do was przyłanczam, ;) jestem na 700 kcal od 4 dni, i mysle ze ierwsze koty za ploty ;p waga:58 wzrost:158 będzie 48kg do 15 sierpnia, uda się?

qqlka Myślę ze bedzie dobrze. z reguły nie jem dużo, także mam nadzieje ze unikne jojo .. :) bardzo zalezy mi na tych 10 kg ze wzgledu na te wesela.. i jeszcze bede musiala kupic nową sukienkę.. to bedzie dopiero załamanie.. Pozdrawiam :)

Oj sahara .... 1-2 posilki to zzza malo .... jedz chociaz 3 posilki ale male i dietetyczne ... 1. sniadanie 2 .obiad 3.kolacja :) A tak po za tym ,to co tam u was? Ja już wstalam i jem sniadanko :) Petitki miodowe z jogurtem mniam mniam :)

a tak po za tym witam nowe dziewczyny no fajnie ze juz nas taka gromadka ... podajcie swoje jadlospisy dzisiejsze:)

Za mna: 7 plastrów szynki, 4 rzodkiewki, jogurt i jakbluszko :) Na kolacje coś drobnego i bedzie dobrze.. juz kg mniej :) pozdrawiam :*

Witam moją \"grupe wsparcia\":) ciezki dzien za mna do tego musialam byc na obiedzie na ktorym \"nie pasuje\" nic nie zjesc.. no i dwa ziemniaczki i suroweczka i pol kotlecika.. ach szkoda gadac. dzis juz chyba nic nie jem, moze jakis jopgurt wieczorem.. pozdrawiam:D

Witam! Ja dziś zjadłam : śniadanie : petitki naturalne z jogurtem truskawkowym Obiad: zupa grzybowa z jogurtem naturalnym i posolilam smakomykiem podwieczorek :czereśnie i gałka loda czekoladowego kolacja : tilapia w miedzy czasie pije sok z kaktusa i czerwona herbatke A WY JAKI macie dzisiejszy jadlospis?

Gość kilogramy
cześć !;) co to ta tilapia, Malino .. ? nigdy o tym sie słyszałam.. a moj jadłospis to rano nic jakos nie mogłam przełknąć potem zjadlam zupke i dwa pierzoki potem batonika NO, pyszny i tylko 160 kalorii, jak na batona to nie tak duzo:) a wieczorkiem truskawki z jogurtem i troche cukru, oraz dwie małe kanapki RAZEM , ok.620 kalorii :)

A mój dzisiejszy dzień wyglądał tak : 7 plastrów szynki, 4 rzodkiewki, jogurt i jakbluszko , ryba, a na kolacje salatka z tuńczykiem i mnóstwo wody :) pozdrawiam :*

TILAPIA - to ryba :) zjadlam ja gotowana na parze :) Co robicie ? ja zagryzam czeresnie

ja właśnie zrobiłam zapas rożnych jogurtów na najbliższe dni, żeby było co jeść na kolacje :)

a ja wlasnie skonczylam jesc wafelki lekkie O% cukru z wawela , jak sadzicie co moge kupic w sklepie? tak do 5 zl i lekkostrawnego ?

Gość kilogramy
nie wiem; ) jogurt truskawki i troszeczke cukru, mniaam !;D ja dzisiaj zjadłam truskawki własnie takie całą małą miseczkę :P, zupę, i pierożki razem ok.300 kalorii:] a dzis jeszcze kanapka i arbbuzz;), pycccha , zmykam na rower, do wieczora dziewczyny :) P.S.Malino ile masz lat bo w innym topiku chyba wyczytałam ze 15 ? to prawda ?

Gość kilogramy
tak samo jak ja; ) jak masz na imie?