Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiosenna

Kobiety, doradżcie bo nie wiem co robić.

Polecane posty

Gość fiosenna

Sprawa ma się tak: zawsze byłam przeciw tabletkom hormonalnym, ale teraz już sama nie wiem. Zawsze okres miałam jak ręką ciął co 28 dni, był krótki i bezbolesny. Po urodzeniu dziecka okres mam co 16 dn-24 dni, trwa tydzień a trakcie owulacji wysypuje mnie pryszczami. Co się stało? I czy tylko tabletki hormonalne moga mi pomóc?

Gość zbadaj sobie hormony

Gość zbadaj sobie hormony
jeżeli masz tak krórkie cykle to z twoimi hormonami jest coś nie tak, jak zaczniesz brać tabletki możesz zupełnie je rozchwiać.

Gość to raczej nic dziwnego ze po
ciazy masz takie problemy-przeciez gospodarka hormonalna+ organizmu na jakis czas totalnie sie zmienila i pewnie potrzebuje troche czasu zeby powrocic do normy idz z tym do ginekologa

Gość pieczarki
Idź do lekarza a nie się ludzi na forum wypytujesz o takie poważne sprawy.

Gość fiosenna
Wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu. Interesuje mhie, czy któraś tak miała i w jaki sposób usunęła problem!!!

Gość rosanna arquette
A od kiedy to tabletki hormonalne rozwalaja okres? Co za głupie baby. Tabletki są od tego, aby regulować sytuację hormonalną. Czasem tylko organizm musi się do nich przyzwyczaić.

Gość nie okres
!!!! tylko cykl, a cykl z powidu hormonów. Oczywiście że podczas brania sie wyreguluje...tylko jak przestanie to dopiero zacznie się jazda