Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggjh

NAJLEPSZY PUNKTOWY PREPARAT NA PRYSZCZE - JAKI ?

Polecane posty

Gość ggggggggggggggjh

Hej. Jak punktowy preparat na krosty jest Waszym zdaniem najlepszy ? Moze byc dostepny na recepte ( byle tylko byl skuteczny ) . Benzacne na mnie nie dziala. Chcialabym by preparat ten przyspieszal gojenie i wysuszal delikwenta. Prosze o polecenie czegos, tak jak wspomnialam moga byc to rowniez srodki na recepte.

Gość Aknemycin
mi pomaga Aknemycin

Gość hkkkkkkkkkhy
A mowisz o Davercinie w plynie czy w zelu ?

Gość hkkkkkkkkkhy

Gość Shazzzazz
Polecam tzw papkę, która przepisuje dermatolog. Jest robiona przez farmaceutów kosztuje 5 zł wystarcza na 3 miesiące. Wyglada jak biały proszek leżący na dnie butelki zalany spirytusem. Bardzo skuteczny, szybkie rezultaty, wyleczyłam tym spore krosty!

Gość jsiwwisu
podaj skład tej papki, różne papki przepisują dermatolodzy o różnym składzie, wiesz ile takich robionych maści za 5zł już miałam?/? każda inna i na co innego, wszystkie przepisane przez dermatologa

Gość hkkkkkkkkkhy

Gość martunek4
Punktowy preparat, który polecam to maść krem Acne Derm.Jest dostępny w aptekach bez recepty.Smaruje się punktowo, nie trzeba po zastosowaniu siedzieć z maską na twarzy bo wchłania się szybko.

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppppppppppp

Gość mi to pomaga
metronidazol w żelu jest super a jesli chcesz zeby jeden pryszcz zniknął przez noc to polecam isiotrex ! naprawde po nocy po pryszczu sladu nie ma

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppp

Gość Sylwia Krukiewicz
Miałam pryszcze i wiem jak to jest. Sporo czasu nie wiedziałam jak mam się tego pozbyć. Ale poradziłam sobie z tym problemem dzięki tabletką IQface które mama sprowadziła mi ze Stanów. Pozbyłam się tego raz na zawsze i już nie zamierzam wracać do tego tematu:) Jak dla mnie są najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
U mnie pryszcze błyskawicznie znikają po żelu mediqskin różowym. Działa szybko i skutecznie, a jednocześnie jest łagodny dla skóry

Gość gość
Ja skutecznie walczę z pryszczami przy pomocy żelu mediqskin różowego. Błyskawicznie likwiduje wypryski i o wiele mniej nowych się pojawia