Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnn

PROSZE O ODPOWIEDZ LUDZI DOBREJ WOLI.

Polecane posty

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnn

Uprawialem petting z moją dziewczyną 7 kwietnia, miesiączke normalną dostała 10. 14 Kwietnia z nią zerwałem, ona się bardzo załamała, nie mogła spac bo nocach, żyła w stresie, 13 Maja dostała 1 dniowe krwawienie, 26 Maja w centrum handlowym dostała miesiączkę i trwała 4 Dni. 3 Czerwca dostała normalną miesiączke czerwcową, tyle, że nie bolał ją brzuch tak często jak zawsze, a zawsze na niego bardzo narzekała. Byla z tym kiedys u ginekologa i powiedzial ze to moze byc od hormonów. Są powody do niepokoju? Strasznie boje się o lipcową miesiączkę, jestem słaby psychicznie Jesteśmy młodzieżą PROSZE O SZCZERĄ ODPOWIEDŹ ;( NIE O JAKIES ŻARTY ;(

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnn
Prosze o odpowiedź ;(

Gość a ja sie spotkalam
cholerka to nie bies sie za pizdy jak sie na tym nie znasz skad my mamy wiedziec czy ona dostanie w lipcu ciote czy tez nie???

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnn
nie chodzi o lipcowy okres. Chodzi mi o ciąże jak sądzicie, czy to w ogole jest jeszcze mozliwe ;( Dlaczego niektórzy ludzie są tak bez uczuciowi. Ja tez jestem człowiekiem ;(

Gość a ja sie spotkalam
bo nie rozumiem o co ci chlopie chodzi 26 Maja w centrum handlowym dostała miesiączkę i trwała 4 Dni. 3 Czerwca dostała normalną miesiączke czerwcową, tyle, że nie bolał ją brzuch tak często jak zawsze, TO PO ZAKOŃCZENIU TAMTEJ DOSTAŁA 3 CZERWCA ZARAZ NASTĘPNĄ PO 3 DNIACH???????/

Gość a ja sie spotkalam
SORRY NIE KUMAM :D:D:D:D:D

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnn
TAK DOSTAŁA PO 3 DNIACH NASTĘPNĄ. CZY JEST JESZCZE MOZLIWOSC CIAZY POMIMO TYCH 2 MIESIĄCZEK?

Gość jjkjk
niech zrobi test i po nerwach

Gość kwaśny cukierek
jak się tak martwisz to kup jej test ciążowy !!!!!!!!!! albo wyślij do ginekologa

Gość a ja sie spotkalam
TO JUZ W OGOLE CIEZKA SPARAWA NIECH IDZIE DO GINEKOLOGA JAK NAJSZBCIEJ BO PIERWSZE SLYSZE ZE CO 3 DNI MOZNA DOSTAC OKRES NAPRAWDE BRAK MI SLOW TO TYM BARDZIEJ NAS TU NIE PYTAJ BO MY PRZEZ KOMPA JEJ NIE POMOZEMY A TYM BADZIEJ TOBIE ONA MUSI ISC DO LEKARZA

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnn
ZE STRESU ? NIE MOZNA ?

Gość a ja sie spotkalam
A MOZE ONA CI SCIEMNIA CO???????????????

Gość karolin1090
Miesiaczka była? była wiec ciazy napewno niema ,pozaty od pettingu jeszcze chyba nikt w ciaze nie zaszedl.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnn
NO I BARDZO DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ. DZIĘKUJE BARDZO ;)

Gość a ja sie spotkalam
NO MOWIE ZE SCIEMNIA CI JAK NIC KUP JEJ TEST JEDZ DO NIEJ I POWIEDZ ROB!!!!!!!!!!!!! ZOBACZYSZ FOCHA JAK NIC WSPOLCZUJE GOSCIU NIE STRESUJ SIE TAK MOCNO ZNAJDZ SE LEPSZA DZIEWCZYNE

Gość tratatatbumbum
żałosne, małe dzieciaczki -_- nie macie co robić tylko już się musicie puszczać? żal mi was.

Gość A TO DOBRE............
" JESTESMY MŁODZIEŻĄ " NO I CO Z TEGO - SKORO JESTESCIE NA TYLE DOROSLI ZEBY UPRAWIAC SEKS TO CHYBA WIECIE JAKIE SA TEGO KONSEKWENCJE ............