fajna.28 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 dlaczego potępiacie aborcie jak nie mozecie miec dzieci to starajcie się o aborcje tyle sierot czeka na rodziców a wy potępiacie kobiety te co stosują aborcje dlaczego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dakota-dakota 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 adopcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja sie spotkalam Napisano Czerwiec 16, 2009 :D:D:D:D:D:D:D:D:D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 przepraszam za pomyłke dlaczego potępiacie aborcie jak nie mozecie miec dzieci to starajcie się o ADOPCJE tyle sierot czeka na rodziców a wy potępiacie kobiety te co stosują aborcje dlaczego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 dla niektórych jest to morderstwo, ale nie zdają sobie sprawy w jakim stadium jest płód kiedy się go usuwa, a może wolą jak się na śmietnik nowo urodzone wyrzuca ja jestem za aborcją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkjkjkjk Napisano Czerwiec 16, 2009 Żartujesz?? Adopcja?? Jeszcze będą cudze bachory wychowywać... Albo swoje albo żadne. Tamte z domów dziecka ich nie obchodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pattttttiii Napisano Czerwiec 16, 2009 dla wiekszosci kobiet tutaj bezksztaltny zlepek komorek jest zyciem, najwieksza wartoscia itd. gdy sie urodzi przestaje juz byc czyms waznym a jego los malo kogo obchodzi. dlatego istnieja domy dziecka a dzieci w nich siedza przez cale zycie i nikt nie chce tych malych slicznych istotek. bo po co one komu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 pati no własnie tu krzycza aby oddac do adopcji a krytykują aborcje i jaki sens tu jest jak nie moga miec swojego dzidziusia to niech zaadoptują w koncu tak się wypowiadaja aby oddac do adopcji jak ktoś chce usunąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 chciałabym tylko zobaczyć kiedyś jak te antyaborcyjne panienki zostaną zgwałcone albo zaliczą w inny niezaplanowany sposób wpadkę z facetem nadającym się tylko do łóżka a nie na ojca i ciekawe co w tedy zrobią ?? NIGDY NIE MÓW NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znam jedną która naszą wspólną koleżankę wyzwała od zwyrodnialców i morderców po aborcji a pół roku później wyskrobała się bo straciłaby nową dobrze płatną pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 nie chcą aborcji a chcą aby biedne dzieci męczyły się w przytułkach nie kochanie nie przytulane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 te anty nie wiedza co to jest jak się wpadnie z niewłasciwą osobą nie mają pojecia o zyciu jak ciezko jest samotnej matce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 zycie dzieci w przytułkach jest bardzo cięzkie te anty powinny o tym pomyślec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliuś 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 zanim zdecydujesz sie na wypowiedzi o staraczkach najpierw poczytaj co one maja do powiedzenia.......bo zadna z dziewczyn na "moim" forum nie potepiła Mify,nie zrównała z ziemia,nie namawiała do adopcji!!!wrecz przeciwnie,stałysmy murem za jej decyzja!!!!wiec nie generalizuj,bo sprawiasz innym przykrosc!!!!a co do Twojego pytania to po pół roku od staran nie mysli sie jeszcze o adopcji!a jezeli tak bardzo jestes za adopcja to czemu sama nie zaadoptujesz?nie tylko bezdzietne pary decyduja sie na adopcje!!!!wiec jesli masz tak wielkie serce to smiało polecam a przynajmniej zdecyduj sie na zawodowa rodzine zastepcza!jeszcze Ci beda za to płacic....z tym ze ciekawa jestem czy dasz sobie z tym rade....bo pewnie nie wiesz jak ciezko przebiega proces socjalizacji takich dzieci!!!!a wiem co mowie bo jestem pedagogiem resocjalizacyjnym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamep2 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 natalus i z tego powodu kobiety chca aborcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooppppppp Napisano Czerwiec 16, 2009 nataliuś głupio sie tłumaczysz wiesz? co to za różnica ile kto o dziecko się stara? ja się starałam o dziecko przez 3 miesiace a gdy dziecka nie było złożyliśmy papiery o adopcję i jakoś nam to nie przeszkadzało i o tym pomyśleliśmy.A tobie pół roku przeszkadza? Nie macie nic bardziej sensownego na obrone? Wy po prostu macie w dupie dzieci z biduli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliuś 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 taaaaak,masz racje,ja jako pedagog reso mam w dupie dzieci z biduli jak nazwałas domy dziecka......Hmm,moze opowiedz o procedurach i o staraniach o adopcyjnego dzidziusia?bo jakos nie chce mi sie wierzyc w Twoja historie....A poniewaz znam sie na tym bardzo dobrze wiec daruj sobie wytarte frazesy wyklepane w google... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamep2 0 Napisano Czerwiec 16, 2009 natalius wyluzuj jak nie potrafisz kochac i dazyc uczuciem dziecka nic nie winnego to nie ublizaj innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooppppppp Napisano Czerwiec 16, 2009 czyli według ciebie niemożliwe jest że małżeństwo zaadoptowało dziecko tak? no wiesz to ja śmiem wątpić w twoją niby pracę a skoro na co dzień niby masz do czynienia z takimi przypadkami to tym bardziej powinnaś być skora do adopcji, ale jednak nie ejsteś. Ty nie potrafisz kochać, z pewnością nie umiesz kochać dzieci, nie swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooppppppp Napisano Czerwiec 16, 2009 wiesz co i to bardzo dobrze że nie masz dzieci i lepiej ich nie miej bo będąc takim zimnym potworem tylko skrzywdzisz niewinnego małego człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 sieroty chcą być kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiele dzieci siedzi Napisano Czerwiec 18, 2009 w domach dziecka całymi latami nie dlatego, że ich nikt nie chce adoptować, ale dlatego, że ich kochani rodzice, którzy generalnie mają je w dupie nie chcą zrzec się praw do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet to Napisano Czerwiec 19, 2009 facet to http://wielodzietni.org/comments.php?Discuss ionID=488 "Każdy facet to kupa śmierdzącego gówna,Dziecioroba,k**wiaża.Interesuje ich konirc własnej,obsranej d**y.Przeklente snobistyczne kutasy.Seksmisja to bardzo mądry i logiczny film! Precz z facetami!!!!!!!!!!Do Getta dzieciorobów !!!!!!!!!!!!!!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cudowna_wenus1111 Napisano Czerwiec 19, 2009 A JA WAM POWIEM TAK: WSZYSTKO ABY UŁATWIĆ SOBIE ŻYCIE, NIE CHCECIE MIEC BOBASA TO NIE UPRAWIAJCIE SEKSU. NIE SKACZECIE Z BLOKU BO "FAJNIE LECIEC" BO TO P[OTEM BOLI. zważajcie na konsekwencje a nie bezmyślne pustaki zabijacie potencjalnego człowieka ;o małe urodzonego dzidziusia tez mogłybyście zabić jakimś nożem ? nie? a dlacezgo ? BO WIDZICIE ZE ŻYJE RUSZA SIE MRUGA BIJE SERDUSZKO. - w brzuchu to samo! :/ Po 2 ZANIEDŁUGO wszyscy bedziemy bali się wyjsc na ulice bo jak ktoś kogos nie polubi to - go zabije bedzie beztroska całkowita. Będziecie ucinać noge zamiast lećzyć złamanie ? Zastanówcie się jakby to było gdyby wasze matki WAS usuneły? o przepraszam poprawka - was ZABIŁY ?? Leczcie się kobiety teraz, z tymi myślami zanim to zrobicie i tak czy tak bedziecie musaiły się leczyć kilka lat pózniej, chyba że wogóle jesteście bez sumienia kretynkami. Pozdrawiam i nie mówie to jako KATOLICZKA , MATKA , STARSZA OSOBA. Mam 19 lat i to jest moja obiektywma ocena. Naprawde, za niedługo dojdzie do tego że będziecie trzymać ZWŁOKI dziecka w pudełęczku ;/ Ogarnijcie się i myślcie zanim coś zrobicie ; o A ADOPCJE SĄ DLATEGO IŻ KOBIETY NIE WIEDZA CO TO ANT?YKO?NCEPCJA ALBO SIE PUSZCZAJA GDZIEŚ PO KATACH .. jakbuym była biedna i nie byłabymn w syanie wychowywać dziecka.. to bym poświeiła nawet SEKS.. aby nie skazywać mojego dziecka na męczarnie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 tylko ktos glupi i nie doswiadczony zyciowo moze takie glupoty pisac cudowna_wenus1111 moze kiedys ty bedzies z t takiej sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cudowna_wenus1111 Napisano Czerwiec 19, 2009 tzn w jakiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cudowna_wenus1111 Napisano Czerwiec 19, 2009 np: jak nie ma pracy dla ludzi to nie zabija sie tych bezrobotnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 jestes glupia i tyle nic nie wiesz o zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaahaha Napisano Czerwiec 19, 2009 BO WIDZICIE ZE ŻYJE RUSZA SIE MRUGA BIJE SERDUSZKO. - w brzuchu to samo! :/ hahahahahahahahaha :D:D:D:D śmiech na sali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 do 3 miesiaca mozna usunac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach