Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ups...........................

60lat różnica wieku

Polecane posty

Czytaliście że Łapicki ożenił się z 25-latką, sam ma 85 lat to jest już żałosne.

Gość ja sobie nie radze
pilnuj siebie i swojego podwórka zamiast w cudze kąty nos wpychac

Gość Odf
i co z tego? zazdrościsz? chyba chuja dawno w dupie nie miałaś :D

Czego miałabym zazdrościć staruszka? :-D

Fakt w dupie jeszcze nie miałam i nie zamierzam mieć. :-P

Właśnie, dla kasy i to jest żałosne, ale mam nadzieję że jeszcze trafi kosa na kamień. bo dla staruszka 85 letniego można mieć sympatię ale nie miłość w to, to nie uwierzę.

Gość Pierdzące osiołki
dazzzzzzzzziiiiiiiissssssssssssssssssssssssssssstttttt

Gość zajrzałem z ciekawości
na wirtualną polskę aby zobaczyć to zdarzenie, ta wybranka mimo, że ma 25 lat jest tak brzydka, że pewno i tak by została starą panną , a tak przynajmiej będzie wdową po sławnym aktorze. Współczuję.......

Gość basdba
pewnie uprawia z nim sex pomimo że impotent facet odrzył psychicznie i poprzewracało mu sie w głowie ze szczęścia

Gość kafedziura
ćućka flaczka i jeździ dupom mu po ryju i flaczku

Gość ona tylko z dziadziusiem
dyskutuje o teatrze, bo sprawy łóżkowe studenci pana załatwiają w ramach zaliczeń........żal.pl

Gość ja tez ...
wiadomo, ze takie malzenstwo nie jest w celach seksu ani zalozenia rodziny, ale sa mnostwo innych powodow, dla ktorych mogla chceic sie z nim ozenic. oprocz kasy, bo wcale nie wiadomo, czy on znow ma tyle kasy. ja np. zawsze darzylam go ogromnym uwielbieniem i gdybym go znala osobiscie, to nie sadza, zeby mial mnie odstraszyc jego wiek. sam fakt przebywania w towarzystwie takiego wspanialego mezczyzny, tyle, ze wizualnie jest juz stary, ma zmarszczki, nie jest seksualnie apetyczny. a przed nia cale zycie, jeszcze bedzie miala wielu mlodszych facetow, to czemu teraz ma odmawiac sobie takiej niebanalnej przygody z kims, kto na pewno w jakis sposob ja pociaga. i dajcie juz luzu z tym seksem, ile wy macie lat? przeciez seks mozna uprawiac z obojetnie kim, to ze wlasny maz nie moze, nie chce, czy nie lubi to jeszcze nie taki wielki problem, a z nim mamy cale piekne zycie. pozyjecie, zobaczycie 🖐️

Przecież mogła się z nim przyjaźnić, pomagać mu, być dla niego jak wnuczka ale z małżeństwa będą korzyści po śmierci wszystko dziedziczy, w połowie dopiero resztę będą dziedziczyć córki aktora. Cwaniara.

Gość to już jest przeżytek
nie przesadzajcie z jego majątkiem, być może ma emeryturę w wysokości 2500 zł. i to wszystko , wątpię aby autem jeździł w tym wieku, więc jest skazany na taksówki , mieszka w starym domu wymagającym natychmiastowego remontu , czy to jest majątek , czy ona zrobiła rzut na kasę ? tak myślę, że ona zwyczajnie chciała wyjść za mąż , natomiast zawsze może zrobić skok w bok z kumplem z piaskownicy :)

Gość ja tez ...
bo to kazdy musi postepowac pod twoje zasady??? w koncu to jej zycie, nawet gdyby zrobila to dla kasy. a moim zdaniem mogla miec do niego tez uczucia romantyczne, bo ten facet jest stary i pomarszczony na ciele, ale nadal atrakcyjny duchem i intelektem. lecz na wasze kurze mozdzki ktore nie znaja nic poza wlasnym podworkiem to za duzo do przemylenia i zrozumienia. wszystko musi byc pod wasze regulki, bo jak nie to zaraz krytukujecie, plotkujecie, spekulujecie, ze ktos powinien zrobic inaczej niz zrobil. co za ciemnogrod :P

Gość ja tez ...
to juz jest przezytek ma racje, ja tych faktow akurat nie znalam, wiec nie przytaczalam, mysle tez, ze ona nie tylko chciala wyjsc za maz dla samego wyjscia za maz, ale ten facet jest wyjatkowy.

ja też... -ciemnogród wiesz odpowiem Ci jak dziecko KTO SIĘ PRZEZYWA SAM SIĘ TAK NAZYWA i nie pokazuj języka bo Ci krowa nasika!!!!!!!!!!!!!