Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatokowiec

pytanie o sinupret

Polecane posty

Gość zatokowiec

kto stosował sinupret przy przewleklej chorobie zatok po czy poznać ,że działa, jak długo stosować, by zauwazyć dzialanie leku? dzięki za odpowiedzi

Gość zatokowiec
bardzo dziekuję i lecę do apteki a z tym olejem to już próbuję, a po jakim czasie zaobserwuje poprawę? proszę o info. bo jestem bardzo niecierpliwą osobą, a nie chcę za wcześnie wyciągnąć mylnych wniosków. z góry dziękuję

Gość hehehehe hehe
ja zazywalam opakowanie 20tabletek i mi pomoglo:)

Gość zatokowiec
pomogło, ale czy niałaś stan przewlekły, czy świeży jak się to bierze to początkowo katar się nasili?

Gość zatokowiec
podnoszę

Gość ja stosowałam raz
co do oleju to ja - ja chorowałam co miesiac. Odkąd ssę olej to cztery miesiące nie choruję. Podczas ssania czasami czuję jak mi zchodzi wydzielina z zatok. To czasami są małe ilosci, ale czuję, to co mi tam zalega. Poprawę zauwazyłam po około miesiącu. Ale niektórzy pisali,ze trzeba czasmi długo ssać, zanim odczuje się poprawę. Ta metoda oczyszcza organizm z wszelkich bakterii, toksyn itp. Czasami podczas ssania występuje ( moze ,ale nie musi) pogorszenie stanu tzn. ma się wrazenie,że nasilaja sie objawy chorobowe, ale to dobrze bo to znaczy,ze organizm zaczyna dobrze pracować. Nie wolno wtedy przerwac i przestac ssać tylko cały czas stosować. Pózniej bedzie już tylko lepiej. Naprawdę bardzo polecam, ja juz cztery m-ce nie choruje na zatoki. Poszukaj informacji na ten temat

Gość ja stosowałam raz
kup sobie sinupret, ale też ssij ten plej , bo naprawdę warto. Nie zrazaj się jesli nie zauwazysz natychmiastowej poprawy, wczesniej czy pózniej odczujesz jego działanie.

Gość ja stosowałam raz
*olej

Gość zatokowiec
od wczaraj biorę sinupret i dzisiaj potwornie dużo musze smarkać- czy to dobrze? a ten olej to należy ssać codziennie, bo to trochę trudno tak z rana znaleźć czas na ssanie?

Gość Agniesiaxxx
Bardzo proszę o pomoc, czy podczas przyjmowania sinupretu(tabletki) można pić alkohol??

Gość to nie jest ntybiotyk
więc teoretycznie alkohol nie przeszkadza, ale jak przy każdym leku z umiarem. 1 piwo pewnie nie spowoduje żadnych skutków ubocznych

Gość Agniesiaxxx
a przy większej ilości alkholu ? jutro mam wesele..

Gość o matko - skoro masz wesele
to nie bierz tego dnia. To nie tabletki anty ani antybiotyk, że musisz brać każdego dnia co kilka godzin :) Wznowisz łykanie po weselu

Gość Agniesiaxxx
no ale właśnie nie zalecane jest przerywanie w stosowaniu leku

Gość norweskaobotnica
a jak ssie się olej??? chętnie bym spróbowała, tyle że nigdy cieczy nie ssałam :(((

Gość monikasik
A czy wpływa na skuteczność tabletek antykoncepcyjnych??

Gość nie wplywa na ...
tabl antykoncepcyjne. Jest b.dobrym lekiem i niestety drogim. Trzeba brac 3xdziennie po 2tabl. Bezpieczny. Polecany cięzarnym

Gość zusiulenia
a jak ze stosowaniem sinupretu kropli u dziecka? Moja córcia ma 2latka i zatkany nosek, właściwie nosekpusty, a katar osadzony gdzieś głebiej. Od wczoraj podeję sinupret, (uzgodnione z pediatra, 3x15kropli. Czy długo musze czekać na efekt?