Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spirala zabija

SPIRALA - DO OSÓB WIERZĄCYCH!!!

Polecane posty

Gość gość
Dzięki! Wybrałam - Spiralka! :)

Gość gość
Dla mnie ok. W mojej wierze nie ma piekła także ja spokojnie wybrałam spiralkę. Tylko 'katole' straszą wszyskich piekłem ale jeśli sie boicie to zmieńcie wiarę na taka w której nie ma piekła.

Gość gość
Nie ma wiary gdzie nie ma piekła. Zawsze jest dobro i zło. Nie ma próżni. Wiem że teraz łatwo się mówi że w mojej wierze nie ma piekła. Pytanie co jest.? Skoro pochodzimy od Boga a nie od małpy a Bóg ma swoje prawa to jednoznaczne jest co Cię czeka. Największym kłamstwem szatana jest to że jego nie ma a zło pochodzi od kogo innego tylko pytanie od kogo? Szkoda mi Twojej niewiedzy bo jest straszna . Skoro tysiące osób wywołuje diabła, skoro są ludzie opętani to jak nie ma diabła. Pytanie od kogo pochodzisz skoro mówisz o Twojej wierze. Obojętnie w co wierzysz to i tak są tylko dwa miejsca docelowe jako życie wieczne czyli piekło lub niebo. Tego się nie da podważyć niczym. Żebym Ci dał 100 tys na podważenie tego co mówię to nie jesteś w stanie podważyć. Większość mówi co chce na chwilę obecną ale za niedługo dowiesz się w ostrzeżeniu ducha czyli sąd małego ducha jako ostatni dar miłosierdzia Bożego dla świata kto jest Panem i za co się będzie odpowiadać . Skoro według Ciebie pochodzimy od małpy to mam rozumieć że małpy będą Cię sądzić ?

Gość gość
Napisałaś KATOLE. Napisz do jakiej wiary należysz psychole , Kąkole, diabole, małpole. Psy i świnie też żyją bez wiary przez co sraja chlaja i śpią i tak w koło ale nie grzeszą bo nie mają spiralki czy nie zabijają swoich dzieci . Dlatego nawet zwierzęta maja inny instynkt i bardziej sensowny niż Twój. Napisz nam kolerzanko w co wierzysz i na czym się twoja wiara opiera bo widać że głównie na zabijaniu . Ciekawa wiara która opiera się na zabijaniu

Gość gośćesmeralda
Ja nic nie stosuje anty,a ten dobry bog nie chce mi dac dziecka,na co mi taka wiara gdzie jest niesprawiedliwosc i podlosc,katolicy sa najbardziej podli

Gość gośćesmeralda
Jak to sie mowi,bog mnie odpuścił :'(

Gość gość
A skąd wiesz jaki ma Bóg cel w stosunku do Ciebie. W modlitwie jest jasno mówione bądź wola Twoja. Skąd wiesz że to że nie możesz mieć dziecka pochodzi od Boga. Czemu tak krótkowzrocznie patrzysz . Nic nie dzieje się bez przyczyny . My ludzie w większości sami sobie szkodzimy dlatego pytanie czemu osadzasz tak łatwo Boga. To że Bóg kogoś szybciej zabiera z tego świata to nie oznacza to katastrofy wręcz przeciwnie dusza jest ratowana aby za życia się bardziej nie oddaliła i splamiła. Obejrzyj sobie film mrówka z jak mrówka chodzi 1,5 godziny po górach i jeziorach . Później kamera się oddala i okazuje się że góra to but a jeziora malutka kałuża. Wszyscy widzicie tylko tyle ile wam wzrok pokazuje i interpretujecie pod własne uznanie. Skoro ty nie możesz mieć dzieci to czemu ja nie jestem milionerem . Mam za to obwiniać Boga.

Gość gość
https://youtu.be/_ZPggrhQTeY Proszę obejrzycie ten film i znajdziecie wszystkie odpowiedzi was nurtujące. Jest on na faktach i nie się go podważyć. Tu jest lekarstwo na życie.

Gość gość
Pisze to do gość Esmeralda Jak oglądniesz ten film to chętnie przedyskutuje z Tobą ta treść. Jestem z rodziny lekarzy i chętnie Ci pomogę z tymi dziećmi ale proszę obejrzyj ten film. Poświęć na niego tę parę godzin ale myślę że będziemy bliżej rozwiązania i przyczyny dlaczego nie możesz na chwilę obecną mieć dzieci

Gość gość
alez macie nasrane w tych lbach. to co sie stanie wg was z muslinami gdzie pojda? do nieba czy do piekla bo niewierzacy?

Gość gość
Bóg stworzył człowieka na SWOJE podobieństwo. Więc jeśli kogoś stworzył NIEWIERNYM, GEJEM, to widocznie tak chciał. Ach tak jak coś złego to stworzył to Szatan ale jak coś dobrego to 'dar Boży' to w końcu Bóg jest wszechmogący czy jednak jest słabszy od Szatana?

Gość gość
Każdy ma wolną wolę i wybiera. Judasz też był wybrany i się powiesił bo zdradził . Pytanie jest takie gdzie on jest według was. Pewnie napiszecie w niebie :)

Gość gość
W Niebie, razem z Allahem i rozkoszuje się dziewicami.

Gość gość
Osoba co napisała niewiernym gejem . A pytanie kto odpowiada za wychowanie tego niewiernego geja. Niewierny gej nie powstaje jak się rodzi to społeczeństwo rodzina go kształci . A co ma powiedzieć matka jak jej syn kogoś zabije to co urodził się bandyta. co za błazny piszą na tym necie.

Gość gość
No filmik niezły . Dokładnie będzie tak z tymi co mają spiralki . Skoro się nie boją to polecam . Film naprawdę szacun

Gość gość
Zarombisty film.

Gość gość
Spadaj pędzelu co spirala ma wspólnego z szatanem?

Gość gość
Niezły film . Spirala to zabijanie więc łamiesz jedno z przykazań , nie zabijaj . Z mordercami się nie rozmawia tylko się ich izoluje . Mordercy czy morderczynie . Nawet nie chce na was patrzeć . Pies nie zagryza swego potomstwa tylko wy morderczynie

Gość gość
Najlepiej jak spirala się wam wokòl szyi zawinie , jak judasz umrzecie mordercy .

Gość gość
Piękny film . Polecam spiralowcom

Gość gość
Teraz spiralkowcy się tłumacza a demony się cieszą . Już was mają spiralkowcy

Gość gość
Tak to jest żyć chwilą orgazmu . Za wszystko trzeba zapłacić prędzej czy później. Nawet grzech nie jest za darmo

Gość gość
Niezły i mocny filmik . Pytanie czy kto go zrozumie

Gość gość
Powinno się teraz bawić w grę kto ile w miesiącu zabije dzieci. Spiralkowa gra - niezły patent można na tym zarobić. Może powinniśmy otworzyć forum kto może więcej zabić w ciągu miesiąca. Hitler i Stalin napewno by robili ukłony do takich spiralkowcow. Kobiety w obozach zagłady ukrywały ciaze a tu walą na ilość . Drogie panie proszę zbierać statystyki ile na miesiąc potraficie uśmiercać .

Gość gość
Uśmiercanie na miesiąc. Proszę o statystyki ile na miesiąc potraficie uśmiercać. Dobry żołnierz niemiecki jak nie zabil 10 ruskich na miesiąc to nie dostał orderu. Może wam powinno się wręczać ordery np powyżej 15 morderstw uśmieszek z jajko niespodzianka. 25 to już laurka z paczką stringów na cały miesiąc oraz shake w McDonald's . Powyżej 30 to robot kuchenny.

Gość gość
W mojej najbardziej subiektywnej opinii -- wszystko zależy od tego, u jakiego Boga masz najwiecej karmy; w moim przypadku był to Innos. Jesli wierszysz w Innosa, i użyjesz to karma Ci spadnie i nie dobijesz inta. #najgorzej

Gość gość
Ja osobiście uważam że Innos może być przeciwko takim spiralkom ale proponuje opowiedzieć się po stronie Beliara. Jego wyznawcy stosują spiralki od dawna. Jak uzbierasz dużo karmy u beliara to dodasz w silke i bez problemu. Rób poty że smoczych korzeni, receptury nauczy Cię Conststnino. Ciasta na siłkę uczy Thekla i walisz na maxa dasz radę z tym. To chyba tyle. Proponuję zrobić też gildię zabójców i złodziei w pierwszym rozdziale. Dla mnie poziom łatwy i normalny to powinien być usunięty w ogóle.

Gość gość
Spiralkowcy robimy grę kto ile zabija na miesiąc. Statystki spisujemy i nagrody rozdajemy. Najbardziej mordercze panie są na piedestale . Proszę o podawanie liczby zgonów na miesiąc bo to najbardziej jest interesujące.