Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukiet POMOC

pomocy jaki bukiet do tej sukni??????????????????

Polecane posty

Gość bukiet POMOC

Witam Drogie dziewczyny wybralam taka suknie.Jaki bukiet proponujecie, prosze o wskazowki tj. jaki ksztalt( kaskadowy, bukiet okragły), jakie kwiaty? Suknie jest ecri a elementy mysle,ze widac sa srebrne.Pozdrawi am zdjęcie sukni: http://img196.imageshack.us/img196/63/p6140670.jpg

Gość wklej dobrze link

Gość lklklkl
to jestes ty na tym zdjeciu?

Gość majkie
Piękna figura. Jeśli to Ty gratuluję i zazdroszczę:) A kwiaty, bukiecik róż lub kalii związane tylko materiałem z sukienki.

Gość tiki tiki ta
Przecież widać, że zdjęcie jest z jakiegoś katalogu, więc to raczej mało prawdopodobne, żeby to była sama autorka ;) Kwiaty niemal każde pasują, więc wybierz swoje ulubione :)

Gość bukiet POMOC
Dziewczyny no pewnie,ze to nie ja ale taka suknie wybralam. Dajcie propozycje bukietu...

Gość Melissa02
Hm okrągły z róz by mi pasował...

zapomnialam dodac ze najbardziej to ja nie wiem jaki kolor dobrac :)

Gość ssasankaa
autorko topiku- piękna suknia, ja widziałabym tu jakis oryginalny bukiet coś w tym stylu http://wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20ślubne/00.%20Oryginalne%20bukiety%20dla%20Odważnych/slides/Resize%20of%20Rotation%20of%20KIF_1374.html taki najlepiej długi, ale specjalistką nie jestem to tylko sugestia

Gość benekkk
przede wszystim bukiet nie tylko dobiera sie do sukni, co istotny jest tez wzrost i figura panny młodej, oraz jej karnacja...od tego trzeba zacząc.

kurcze balam sie ze padnie na kolor bordowy, akurat najmniej mi sie ten kolor podoba,chcialabym miec tez przybranie sali w tym samym kolorze,a ten kolor jest troszke taki oklepany :/ swira mam ,wiem:)) a sukienka to akurat przymierzana byla tylko, to jeszcze nie moja, poza tym stoje na przegu podwyzszenia i moze tak wyglada krotko