Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy aaa

Patrzcie tak wyglada bezmózgowiec

Polecane posty

Gość looooool
o ja pierdole jaki ryj buhahahahaha :D:D:D

Gość reactiva
to juz ogladalismy i wypowiedzi chyba mowia same za siebie.Czego ty oczekujesz? litosci czy zrozumienia?potrzebujesz jakiegos wsparcia ?Psychicznego to chyba nie bo jest to nie mozliwe..?

Gość looooool
Koles respekt za tego Silent Hilla bo to moja ulubiona gra :) A co do zdjecia to jest to zdjecie niemowlaka chorego na anancefalie inaczej bezmozgowie - rzadka wada genetyczne. Jak pierwszy raz zobaczylem taki ryj to myslalem ze sie zsikam w gacie ze smiechu :D:D:D

looooool koles:Draczej kolesiowa:classic_cool: no uwielbiam silent hilla:) najlepsze sa czesci 1,2 i 3. 4 i 5 i ta bez numerku o tym kierowcy ciezarowki sa beznadziejne:-O ta gra stracila ten urok ktory miala poprzednio:-Ozaczelo mi tu jechac podciagnieciem pod ten marny i niestraszny Resident Evil:-O a tego mutanta(bo tak sie niestety nazywa organizmy ktorych DNA zrobilo psikus i sie w jakis sposob uszkodzilo/zmutowalo:() powinni zabic:( to chore zeby dac rozwinac sie organizmowi ktory i przezyjac te poczatki,bedzie mial przerabane w przyszym swiecie:-O ludzie sa okrutni i nietolerancyjni na osobniki "inne","nieprzecietne". ogladaliscie teksanska masakre...?tamten czubek mial chorobe genetyczna skory.byl wyszydzany przez ludzi a dodatkowo wujaszek,weteran Wietnamu szkolil go na psychopate...i co?wyrosl z niego okrutny,zakompleksiony,nienawistny,nieludzki potwor ktory mordowal ludzi:-O(film byl na faktach,zdziwilo mnie to strasznie ale jednak czasem prawda jest gorsza niz fikcja...:-O ) dlatego uwazam ze wszelkie organizmy ktore odstepuja od normy w jakis wyrazny sposob powinno sie likwidowac:-Odla ich wlasnego dobra,aby nie przezywaly tragedii w doroslym,przyszlym zyciu:-O

Jak pierwszy raz zobaczylem taki ryj to myslalem ze sie zsikam w gacie ze smiechu mi tam zbieralo sie na wymioty:-O a potem gdy doczytalam ze jest to zywy,orginalny organizm pomyslalam "o boze!" a potem "powinni go zabic aby nigdy nie cierpial":-O

z twojego ryja też się pewnie śmieją wszyscy... oby twoje dzieci miały to samo gnoju a ty skoro jestes takim moherem, kieruj sie przykazaniem "nie rob drugiemu co tobie niemile"i w tym wypadku nie zlorzecz nikomu bo najczesciej dzieje sie tak ze odwroci sie to przeciwko tobie:-O

zDERZACZ-> to powazna choroba genetyczna, nie martw sie, jest letalna, co oznacza ze plody w 90% przypadkow rodza sie martwe, albu umieraja po kilku godzinach... Fakt faktem, jest przerazajaca... jak wszystkie chyba chroby genetyczne :(

to sie grubo myla ci rodzice:-O moja ciotka urodzila nienormalnego genetycznie syna z wodoglowiem i teraz on ma 30pare lat a ona lata przy nim jak przy roslinie:-O on lezy ze specjalna aparatura,nie porusza sie sam,nie mowi...:-O to jest znecanie sie !:-O a co jesli osoba zdeformowana jest na tyle zdrowa ze moze chodzic,myslec,mowic ale jej wyglad jest....:-O? a rowiesnicy wytykaja ja palcami...:-O albo popelnia samobojstwo :-Oalbo bierze siekiere lub pile i msci sie na przesladowcach:classic_cool:

te dzieci nie maja szans przezycia!!! jak sobie to wyrobazacie? Bez mozgu? Przeciez w mozgu sa zlokalizowane najwazniejsze osrodki oddychania, sytosci, glodu, wszystko absolutnie. Pomyslcie troche;/

a potem gdy doczytalam ze jest to zywy,orginalny organizm pomyslalam \"o boze!\" a potem \"powinni go zabic aby nigdy nie cierpial\" boze???? czy ja sie myle czy w stopce masz ze satanistka jestes????

Gość ahahahahahamuahahahahahaha
A.Babinicz_ a potem gdy doczytalam ze jest to zywy,orginalny organizm pomyslalam "o boze!" a potem "powinni go zabic aby nigdy nie cierpial" boze???? czy ja sie myle czy w stopce masz ze satanistka jestes???? hahahahahahhahaah faktycznie :D hahahaha

\"o ja pie**ole jaki ryj buhahahahaha \" \" Jak pierwszy raz zobaczylem taki ryj to myslalem ze sie zsikam w gacie ze smiechu \" Nie rozumiem, co tu jest takiego smiesznego??? Jak można sie śmiac z takich rzeczy!!! :o

Gość zuzikaaaaaa
Boże to straszne!!!!!!!!

Gość cunundrum
Boże że widzisz i nie grzmisz :| Ludzie co wy (celowo z małej litery:/) wygadujecie... Przecież to dziecko nie ma mózgu więc jak ono ma niby żyć? ;/ Rozwija się w organizmie matki ale nie rodzi się żywe. Ponadto należy tylko współczuć rodzicom a nie wypisywać tak żałosne komentarze... Czy wy skończyliście chociaż przedszkole?