Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoop hoop

Pominęłąm tabletkę w 3 tygodniu!!!Pomocy!

Polecane posty

Gość hoop hoop

Dziewczyny pomóżcie, bo zaczynam schizować! Wyjechałam na jeden dzień i zapomniałam wziąć tabletke w 18 dniu, tj. 3 tydzień(to był w czwartek) w piatek wieczorem jak wróciłam wzięłam 2 na raz, w niedziele skończyłam opakowanie i czekałam na okres, dostałam w środę, zrobiłam 6 dniową przerwę, od pominięcia tabletki kochałam się dwa razy, w tym raz przerwany. Mam takiego stresa, że szok, powinnam lecieć po test. Chyba źle zrobiłam robiąc przerwę na okres... A na dodatek mam taki dziwny gęsty śluz i jeszcze straszne zapalenia pęcherza! Pomóżcie, proszę!!

Gość hoop hoop
Pomocy!!!Niech sie ktoś odezwie!!!Nie pomyślałam i nie przeczytałam ulotki, że nie należy robić przerwy, czyli pewnie jestem w ciąży...mimo, że miałam krwawienie, takie jak zawsze...

Gość dolinacienista
nie panikuj tylko jak najszybciej leć do apteki po test to Twoje zadanie domowe

Gość ile jeszcze tematów
założysz kretynko bez szkoły??

Gość hoop hoop
Dzięki dolinacienista. :)

Gość dolinacienista
pamiętaj im szybciej tym lepiej dla Ciebie

Gość inkkkkkkka
przeciez jedna tabletkę jak zapomnisz w miesiacu to generalnie nic sie nie dzieje:) bez obaw:)

Gość inkkkkkkka
jak masz zapalenie pęcherza to wiele wyjaśnia w sprawie śluzu,poza tym radze wyleczyc zapalenie bo bedzie wracało,przyda sie wizyta u lekarza rodzinnego.

Gość inkkkkkkka
zapalenie pęcherza obejmuje często nie tylko pęcherz,ale również głębiej

Gość inkkkkkkka
dostaniesz antybiotyk prawdopodobnie....ale uwaga !! leki dodatkowo mogą osłabiac działanie tabletek antykoncepcyjnych...przeczytaj na ulotce ewentualnego antybiotyku....

Gość inkkkkkkka
ale z tego co pamietam na ulotkach anty pisze że jedna tabletka pominięta generalnie nie zmniejsza działania anty i to nie ma znaczenia kiedy została zapomniana,w trakcie brania tabletek nie dochodzi do owulacji.

Gość hoop hoop
Dzieki za wszystkie info:) Z tego co wiem to pominięcie tabletki w 3 tygodniu zwiększa ryzyko ciąży. Całkowicie zapomniałam o przeczytaniu ulotki, jakoś tak ostatnio szybko żyje...No i przerwe zrobiłam:o Teraz tylko test mi pozostaje, bo stresuje się strasznie!