Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka17

długa łechtaczka

Polecane posty

Gość emilka17

dziewczyny mam do was pytanie. strasznie sie krepuję kontaktu z chłopakami chociaż jestem podobno ładna i zgrabna. moj problem to wystająca stale spomiędzy warg bez podniecenia główka łechtaczki. Czy któraś z was też tak ma? Czy to normalne? Czytałam tu na forum wypowiedzi dziewczyn z dużymi motylkami które też mają kompleksy ale o moim problemie nie ma wypowiedzi...

Gość ja mam za to
ja mam zato napletek łechtaczki za długi i nawet przy podnieceniu główka łechtaczki nie jest widoczna. to chyba taka uroda. wydaje mi sie że może być tak albo tak. a czy ci to przeszkadza? no myśle czy ci majki nie obcierają łechtaczki.

Gość emilka17
nie, nic mnie nie boli. chyba jestem poprostu przyzwyczajona. może tak jak faceci obrzezani?

Gość ankkgaa
emilko ja też mam nieco bardziej wysuniętą i widoczną. nie wiem co na to faceci bo jeszcze nie miałam partnera. też jestem ciekawa ich zdania a także odpwoeidzi innych dziewczyn. jak i ciebie mnie to tez krępuje i z lekiem myśle o rozebraniu sie przed chłopakiem

Gość Racja racja
facet może się wystraszyć i wziąć nogi za pas :D lepiej gaście światło

Emilka17, długa łechtaczka to cóś wspaniałoego. Twój facet będzie zachwycony, będzie ją chciał lizać dzień i noc. Zyczę Ci wiele udanych orgazmów łechtaczkowych. Szkoda że moja takiej długiej nie ma.

Droga koleżanko nie obawiaj się, gusta są naprawdę różne, ale nie sądzę by był to mankament "odrzucający" mężczyzn. Jeśli będziesz pewna siebie, świadoma własnej wartości i uśmiechnięta, na pewno będziesz miała udany seks niezależnie od drobnych niedoskonałości, które - nawiasem mówiąc - bardzo prawdopodobne, że tylko ty będziesz widzieć. Często jest tak, że tego, co nam w sobie przeszkadza, inni nawet nie zauważają :) Powodzenia !