Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To tylko Ja3

Moje wołanie o pomoc

Polecane posty

Gość To tylko Ja3

Nie wiem czy dobrze że wybrałam kafeterie bo pewnie większość wyzwie mnie od wariatki ale blagam przeczytajcie to i pomózcie mi.Mam wrażenie że umieram.we wrześniu poznałam chłopaka,byliśmy razem tylko 3 miesiące..na początku było cudownie.Z niewiadomych przyczyn rodzice nei chcieli go zaakaceptować .Rozpadło się.Jako powód podał że jestem ograniczona,że nie dorównuje mu poziomem,nic nie umiem,nie mam żadnych pasji celów ambicji.Okazało się że potem po prostu znalazł inną n portalu randkowym bo tam go poznałam.Mieliśmy jednak kontakt..na pocżatku nie chciał mieć ze mną nic wspólnego potem dość często rozmawialiśmy przez telefon czy na gg.Uparłam się że zroibie wszystko żeby mnie kochał tak jak na początku. Zarzut pierwszy nie umiem gotowac "siedzialam całe wieczroy w kuchni i uczyłam się obić różnych rzeczy"zarzut frugi nie ma ze mną przyszłości -Studiując dziennie poszłam do pracy zostałam kierownikiem magazynu.Ale on nadal nie chciał mnie oglądać...całymi dniami o tym myślałam co jeszcze moge zrobić nigdy nie kochałąm tak bardzokażdy egzamin zaliczałam myśląc o nim..żeby udowodnić sobie ijemu że wcale niejestem taka głupia(Boże dziewczyny nie śmiejcie się ze mnie)

Gość To tylko Ja3
nadal nei chciał się spotykać wymyślając coraz to nowsze powodu.Czułam bezsens tego strasznie schudłam.Wymiotowalam cały dniami miałam wrzody nadżerki i jeszcze ten stres..Potem..powiedział że nie może się ze mną spotykać bo jestem anorektyczką i spotka się jak pzytyje do 48 kg a ważyłam już wtedy 42..

Gość To tylko Ja3
ale ja już nie mogłam..tego nie mogłam zrobic czułam się coraz gorzej..Wynajdowałam różne zajęcia żeby zapomnieć zaczynałam się z kimś spotykac ale jak tylko dowiedział sie o tym terroryzował wyzywał od kurew szmat blokował na gg...dlatego wszystko od razu kończyłam..Jak chciałam zapomnieć sam się odzywał..SPotkaliśmy sie pare razy...to trwa już pół roku a byłamz nim tylko 3 miesiące

Gość To tylko Ja3
Odłożyłam całe stypendium naukowe..na wycieczke..chciałam żebyśmy pojechali razem do Afryki..I wtedy wtedy gdy wydawało mi sie że osiągnełam już wszytsko...poszłam na dyskoteke ze znajomymi żeby nie myśleć..i zobaczyłam go zinną kobietą.Wcześniej wszytskie te miesiące mówił że z nikim sie nie spotyka,że nie jestem mu obojętna....itd..BO z tamtą dla której mnie zostawił to od dawna już nie był ta była kolejną...Cynicznie się uśmiechnął...Wyszłam z tamtąd nie mogłam przestać wymiotować

Gość To tylko Ja3
wymiotowałam krwią cale noce..Lekarze sttraszyli mnie że jak nie przestane dojdzie do pękniecia całej ściany przełyku,nigdy nie czułam takiego bólu fizycznego..napisałam mu o tym wszystkim o tym jak mnie potraktował że trzeba było nie robić mi złudzeń i zerwać ten kontakt.BO mimo zerwania on był dość często kazał "spierdalać mi ze swojego życia"

Gość takiezyciexxx
moja droga zapomnij o nim nie jest tego wart wez sie w garsc malo to facetow

Gość To tylko Ja3
Dziś nie moge jesć spać,nic mnie nie interesuje.Mógł robić ze mną wszytsko blokował i odblokowywał mnie na gg miał nademną władze totalną.PRzepraszałam go jak tylko z kimś wyszłam,nie było dnia żebym o nim nie myślała..Czułam się jak takie zagubione dziecko...

Gość takiezyciexxx
Nikt ci nie pomoze sama musisz zapomniec a jak chcesz to sie mecz pewne sprawy rozumie sie z wiekiem zapewne jestes mloda i zakochana i jak znam zycie jeszcze nie raz sie rozczarujesz takie jest zycie

Gość To tylko Ja3
od niedzeli rano nie miałąm nic w ustach.W Nie moge patrzeć w lustro wyglądam jakbym była śmiertelnie chora.Nigdy nawet nie zapytał jak sie czuje..wyzywał mnie od anorektyczek...Ludzie ja nie moge przestaćCo ja mam zrobić tera zjuż wiemz kim miałam do czynienia wiem że to zero i dno totalne wiem ze jak minie będę go wspominała jako największy koszmar mojego życia ale dziś nie mogę...boli mnie każdy centymetr ciała

Gość 987654321
gdzie wyczytałaś taki scenariusz? przecież takie idiotki nie istnieją.

KOchasz ból więcej więcej bóluu!!1 ahh jak ja to uwielbiam, nakręciąlś mnie autorko WIECEJ!!!

Gość To tylko Ja3
ajednak istnieją.Dodam że wcześniej nie potrafiłam sie nwic zaangażować...nigdy nikogo nie kochałam...nie potrafiłam okazywać uczuć byłam urodzona egoistką..Nie potrafie opanować łez...Jej gdybym ja miała lat 1 ale ja mam 23...nigdy o nic tak nie walczyłam

Gość takiezyciexxx
beznadzieja nie kocha jej a ta wciaz mysli o nim zastanow sie dziewczyno ma cie gdzies wez sie w garsc idz cos zjesc i tyle a nie ryczysz nad rozlanym mlekiem

Gość To tylko Ja3
Najdziewniejsze jest to że nie wiem za co go kocham.NIGDY nie usłyszałam od niego miłego słowa wiecznie tylko mnie obrażał,ubliżał mi..Cału czas liczyłam się znim nie spotykałam się znikim walcząc o niego...a on...a on od tak sobie nagle znalazł inną i kazał mi "spierdalać"

Gość To tylko Ja3
Przez te wszytskie miesiące robilł mi straszne wyrzuty jak tylko zaczełam spotykać sie zkimś.Dzwonił sprawdzał czy jestemw domu...DLateg tak sie znim liczyłam myślałam że jeśli tak robi to znaczy że nie jestem mu obojętna że coś czuje

Gość OLloo
jesteś masochistką albo badzo ważliwą kobietą.ALe duże znaczenie ma fakt że to twój pierwszy chłopak

Gość wykasuj swoje
gg i załóż nowe ale nie wpisuj jego nr gg,zmień nr telefonu.Odetnij się całkowicie od niego,niech nie ma do ciebie żadnego dostępu.I przede wszystkim idź do lekarza,psychologa czy psychiatry.Doprowadziłaś swój organizm do skrajnego wyczerpania.Sama sobie z tym nie poradzisz.

Gość pielęgniarkaaaaa
pękniecie przełyku=zgon Straszna śmierć przez wykrwawienie i to przez takie debila..Weź się za siebie:O

Gość 987654321
dawaj dalej, wesoło jest

Gość To tylko Ja3
987654321 życze żeby Ciebie coś takiego spotkało może wtedy zrozumiesz też kiedyś się śmiałam

Gość To tylko Ja3
Raz sam do mnie dzwonił był nawet miły...raz się ze mnie nabijał w słuchawkę jak płakałam "powiedz jak bardzo mnie kochasz?"i takie różne hasła miałam wrażenie że opowiadał o mnie wszytskim swoim znajomym

Gość To tylko Ja3
SPotykam się z facetem 3 letnim rozwodnikiem...Bardz mnie kocha tak twierdzi..Męczył mnie tak jak ja tamtego..Chciał mi pomóc też był po przejściach..Miałam z nim jechac do Krakowa żeby zapomnieć..pozwiedzać...I jakoś przed tym doszło do rozowy z tamtym...powiedziałm że wyjeżdza powiedział że jak pojedę nie chce mnie znać imam sie do niego nie odzywać NIGDY nie pojechałam

Gość To tylko Ja3
ten mężcyzzna jest bardzo bogaty...ale nigdy nie patrzyłam na to..Bardziej na to że zawsze był przy mnie mimo że byłam i jestem taką idiotką..spędzaliśmy troche czasu razem ale na stopie koleżeńskiej on twierdzi że mnie kocha..Chce żebym się do niego wprowadziła żebyśmy wyjechali do Turcji... Ten psychol mówil że znalazłam soibie sponsora że jestem dziwką kurwą itp jak sie o nim dowiedział

Gość jesteś oszołomką
jak Ty po tym wszystkim chciałaś z nim jeszcze być.Współczuje jego przyszłym partnerką

Gość Hand
Ej dziewczyno wiem że jesteś zakochana ale bez jaj,przecież to jakiś kretyn.Zapomnij o nim, zmień wszystkie numery,i co najważniejsze przestań o nim w kółko myśleć.On cię upakarza a ty zamiast go olac rzebrasz o jego uwagę.Daj se spokój!!! Po co mu się tłumaczysz że gdzieśjedziesz i z kim,on ci się tłumaczy ze swoich lasek-zastanów się!!!