Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smucik

tradzik-kuracja rejuvi

Polecane posty

Siemka jestem Pawel i mam problem z tradizkiem od hmm 14 lat aktualnie mam 17 od paru tyg chodze do kosmetyczki na maseczki rejuvi 4 dni temu przyjolem 4 maseczki jutro bedzie 5 stosuje jeszcze tonik i krem rejuvi. Jak narazie jest coraz gorzej cera wyglada oblesnie fuck ;/ czy ktos z was byl na tych mesaczkach iw ogole stosowal kremy tej firmy ?? dajcie znac jakie byly efekty z gory dzieki ;*

antybiotyki by mi rozwalily zaladek a te maseczki maja za zadanie mi wszystko wyciagnac i wyleczyc cos takiego . Ogolnie masz racje ze to moze byc wywalnie kasy w bloto ale kosmetyczka to znajoma mojej mamy i mowila ze na 100% to pomoze a teraz juz trace wiare ;/

Ale iwesz antybiotyki są na skórę , nie mówie o tych które stosuje się od wewnątrz :O Jeśli chozi o kosmetyczki to te zabiegi poprawiają jakośc skóry tylko na jakis okres , potem to wszystko wraca i tak w kółko :O, zresztą kosmetyczki lecą na kase , to nie dermatolodzy , mają one tylko ogólną wiedze , wiec byłoby lepiej przejśc się do dermatologa Są mśc/kremy przeciwtradzikowe po 3/4/6 zł które odrazu pomagają ;) Zalezy jaki masz tradzik , krostkowy , ropowniczy , czy także z cystami...

jeden 70 zl krem 110zl tonik 30 zl u dermatologow bylem chyba 6 badz 5 nie pamietam juz efekty byly zerowe doslownie nic ani sie nie poprawialo ani nie pogarszalo nicc tylko sie nabawilem uczulenia na zimno ;/ ale slyszalem ze to przechodzi

a tradzik mam jaki chcesz xD ropne krosty nie wygladam jakos tak okropnie ale jak sie sobie przygladam to ten tradzik mam wszedzie na calej twarzy nie ma takiego miejsca gdzie by nie bylo :(

Bosheee jakie drogie to..:O:O serio daj sobie spokój , to Ci nic nie da :(:O Tetracykliny/klindamycyn od wewnątrz próbowałeś ? Pamietasz jakie leki Ci przepisywali ? , bo wiesz takie leki jak Duac Epiduo czy inne drogie zachodnie swinstwa dają rade tylko z tradzikiem krostkowym , a nie tam z ropowniczym itp. mozna spróbowac z maseczka z cebuli tez dobra jest

nic nie dzialalo a od wewnatrz nie chcem nic probowac bo potem moga bym skutki uboczne i jeszcze gorzej bedzie niz bylo. a co mialem mam gdzies zapisane Ropnych mam malo zaledwie pare gorzej jest z zaskorniakami ;/ one sa wszedzie :(

a co do tych kuracji z rejuvi to mi mowili ze kuracja trwa kolo 1,5-2 miesiace potem mam twarz ok ale bede musial co miesiac chodzic na maseczki zeby to mi nie powrocilo ;/

Mi sie zdaje ze to tylko chwyt reklamowy , żeby tylko kase mieć Zbijają na ludziach , serio drogo to wychodzi , co do skutków ubocznych , to zalezy jakie leki byś brał , tyle ludzi bierze antybiotyki i nic im nie jest Zresztą zależy jaką masz wątrobe :O Isotrx na przetłuszczanie i na wągry bardzo dobvrze dziaął , mógłbys spróbowac

Wiem ale widzisz jak juz tego sprobuje a nie pomoze to bede mial zmutowany ten tradzik i bedzie jeszcze gorzej mi go usunac ;/ tak naprawde to komplenie nie wiem co robic odzywiam sie dobrze malo miesia nabialu ketchum 0 czekalada0 slodycze0 i dalej to samo duzo wody pije uprawiam sport cwicze 4razy w tyg i niccc :( Moglbym sprobowac antybiotykow ale jak mowie o tym rodzicom zawsze na nie ;/ wiec raczej odpada Co do tej kuracji jeszcze 2 razy sie przejde jak juz tyle kasy wydalem nie szkodzi mi jeszcze z 2 razy przejsc a nuż pomoze szkoda ze nie ma nikogo kto juz skonczyl ta kuracje by opowiedzial co nieco o efektach :)

Gość gość
Ludzie psioczycie na kosmetyczki i kosmetyki a polecacie leki ktore bardzo czesto sa nie skuteczne lub wrecz szkodkiwe bo na jedno pomagaja a na inne szkodzą. Kosmetyki profesjonalne maja wyciagi z roslin, ziół i witaminy sa skuteczne a antybiotyk powinin byc celowany i na nie ktore zmiany bedzie nieskuteczny za to może wyrzadzic wiele szkod. Za 100 zl spedzasz u kosmetyczki godzinke . W tym czasie mozesz sie zreoaksowac a ona pojaklada ci ja twarz różne maseczki. Za 100 zl u lekarza spedzisz 15 min z wypisaniem recepty, a lekarz zduagnozuje cie nie wychodząc z za biurka. Dodajmy kolejna stowa lub dwie na leki i z roznym skutiiem

Gość gość
zgadzam się w 100%.jak mozna na forum nie bedac lekarzem polecac leki i czy na jednej wizycie prywatnej u dermatologa sie konczy problem?nigdy!

Gość gość
jezeli chcesz pomocy od kosmetyczki to powinienes pojsc do Gabinety Kosmetyki Holistycznej ..oni sie zajmuja nie kosmetyka pielegnacyjna a kosmetyka medyczna i tam pomoga Ci w 100 % mysle ze rowniez powinienes chodzic do lekarza dermatologa bo jedno drugiego nie wyklucza i dopiero taka kuracja ma sens

Gość Oiii
temat stary ale... ludzie, p*********e........ jeśli ktoś ma trądzik od kilku lat, to żadne wizyty u kosmetyczek nie pomogą. ŻADNE I zależy co dla kogo oznacza trądzik - bo niektórzy za trądzik uważają kilka krostek na czole i jakieś zaskórniki, a nie rozległe zmiany na całym ciele... twarz tłusta, zanieczyszczona, pełna blizn i podskórnych zmian. Kosmetyczka może być dla kogoś kto ma problem z wągrami czy na prawdę maleńkimi krostkami. U mnie żadne kwasy salicylowe nie pomogły, za któe zapłaciłam 900 zł (seria 6 zabiegów), ani też oczyszczania i maseczki ziołowe u innej kosmetyczki. Moja cera była okropnie tłusta, codziennie pojawaiała się masa wągrów na całej twarzy, a o syfkach to już nie wspomnę. Poszłam w końcu do dermatologa i natychmiast zaleciła mi pani Izotretynoinę (antybiotyki wewn. i zewn. miałam jakieś 2 lata przed tą kuracją). Dzisiaj mijają 2 miesiące odkąd skończyłam 9 miesięczną kurację izotretynoiną. SKóra jest w pięknym stanie, chociaż znowu wrociło przetłuszczanie w niektórych miejscach oraz pojawiają się niewielkie krostki. Moja cera wygląda jak marzenie. Marzenie, które spełniło się ponad 4 latach używania kremów cudów. Wychodzę bez makijażu na ulicę. Wcześniej w ogóle z domu nie wychodziłam... czułam się okropnie :) Zostały im wprawdze niewielkie blizny, ale nie dziury, więc pod pudrem ich nie widać :) Izo to nie jest takie zło. Warto spróbwać.