Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanda232323

bielizna

Polecane posty

Gość amanda232323

dziewczyny chciałabym sobie kupić jakąś fajna seksi bielizne komplecik, a ze nie mam za duzego biustu to ciężko mi cokolwiek znalezc,macie moze jakies propozycje?

Gość kujastyna
też nie mam nie wiadomo jakiego biustu, a bielizna, którą kupuję potrafi zwalić faceta z nóg ;D Więc nie martw się rozmiarem, a zacznij poszukiwania - kwestia dobrania czegoś naprawdę efektywnego! fajne są komplety Obsessive: http://www.okazje.info.pl/ceny/obsessive/odziez-i-obuwie/komplety/ ale uważaj na nieusztywniane miseczki... jeśli masz naprawdę b.mały biust, lepiej jeśli wybierzesz model push up. Ostatnio dostałam od mojego mężczyzny komplet z Konrada - taki, jak ten: http://www.okazje.info.pl/okazje/odziez-i-obuwie/biustonosz-plus-stringi-konrad-tweed.html Wcześniej nie znałam tej marki. Teraz już wiem, że jest warta polecenia. Solidna i bardzo ładna :)

Gość amanda232323
dzięki , a moze jakieś linki do konkretnej bielizny? bo ja sie jakos nie umiem zdecydować:p

Gość pytamyy
A na jakie wymiary to ma być?

Gość amanda232323
34/75B nosze stanik

Dziewczyna pytała o wymiary, nie rozmiar stanika. Staniki są różne i w zależności od marki i modelu potrzebne są inne rozmiary ;) Poza tym na pewno masz pod biustem jakieś 85 cm (jak zmierzysz ściśle i na wydechu), a w biuście koło 90 cm? Bo na tyle mniej więcej pasuje 75B, zwlaszcza z polskich rozciągliwych jak guma marek czy z triumpha ;)

Gość amanda232323
82/64/90