Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sny10

sen proroczy

Polecane posty

zapewne duzo ludzi przezylo deja vu badz mialo sen proroczy . Ja przezylam wiele razy deja vu oraz sen proroczy moim ostatnim snem proroczym bylo to pare miesiecy temu ze moja ciocia jest w ciazy (rozwodka) okazalo sie ze jest w ciazy ,tylkko tak jak by ona tego dziecka nie kochala a ja mowilam ze dziecko nie jest niczemu winne :( troche mnie to smuci ,bo ona ma niezbyt ciekawa przeszlosc wiem ze we snie ja sie tym dzieciatkiem zajmowalam troche mnie ten sen posmucil bo dawno snu proroczego nie mialam, a ten powtarzal mi sie pare miesiecy temu ze 2 razy a jak z wami? chlopczyk byl z tego snu :)

Gość ksfief
miałam i sny prorocze i deja vu to poczatki schizofrenii

Gość scarlet1976
Ja mialam kiedyś sen nie tyle proroczy co sen-symbol bardziej,śniła mi się lalka w trumnie i zginęło dziecko tragicznie na osiedlu.Od tych wydarzeń minęło już kilkanaście lat a pamiętam............Podobno ze snami tak jest ze sa prorocze, symboliczne lub takie co sa odbiciem tego czym żyjemy na co dzień. Czędto miewam tak ze śni mi się jakiś mało istotny szczegół,coś co np w ciągu dna zauwazylam kątem oka czy było bez znaczenia

śni się to, co na tobie wywarło wrażenie to o czym myślisz - co byś chciała, czego byś nie chciała co się wydarzyło co chcesz, by się wydarzyło i czasami to, co się wydarzy...