Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Harbor54

777-X czy Ty tu pracujesz?

Polecane posty

Gość 56444444444444444gy
florek jest na utrzymaniu rodziców :classic_cool:

Gość dwudziestoparolatka ...
Florek weź się do jakiejś roboty :P Tyle czasu spędzasz na forum, co przeciętny człowiek w pracy. I jeszcze te posty w tonie wszechwiedzącego guru :P no nie moge, normalnie ... :)

Gdybym miał pracę, to bym do niej poszedł. Szukam. Ale że narazie nie mam, to siedzę na Kafe.

Nie. Zawsze występowałem tutaj jako "Florek", "777-X" albo "Agent123". Obecnie jako 777-X.

Gość lepiej robić z siebie błazna
niż mieć za nicka "malunia niunia":p

Florek, tu pracy nie znajdziesz, forum raczej nie jest moderowane w związku z czym ludzie z o2 nie czytają Twoich postów :P ale kto wie...? ;)

Gość praca..........
florek a może chcesz się podjąc opieki nad dzieckiem poza weekendami???? dziewczyna, 16 lat, wariatka najprościej mówiąc, rodzice szukają jej opiekuna/opiekunki, płaca 6zł za godzinę, pracujesz przez 10godzin dziennie, w czsie tygodnia zapewnią ci mieszkanie i wyżywienie, tylko osoba do opieki silna musi być bo ta mala to niezłe cuda odczynia i drapie, gryzie, miałbyś 1200zł na miesiąc a czasem i więcej bo czasem ttrzeba zostać godzinę lub 3 dłuzej, czasem cały weekend........., ta oferta na serio jest

Gość praca..........
obecnie ja się nia zajmuje ale odejść nie chcę bo ciężko znaleźć opiekę dla niej, więc szukam zastępstwa.....

odwagi ma chyba więcej od ciebie och przepraszam od Ciebie a co do pierdolenia to jako jedna z nielicznych osób wnosi coś do tego forum...a co ty o pardon Ty wniosłaś? bo Ja mam wrażenie że nic