Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela1777

brak ruchow

Polecane posty

Gość ewela1777

Hej. Dziewczyny zaczelam sie powaznie martwic poniewaz od 3 dni moj brzdac strasznie rzadko sie rusza 2 razy na dzien czego prawie nie czuc. POwiedzcie mi czemu tak sie dzieje. jestem w 27 tc

Gość zgadzam sie z autorką
uwazam ze powinnas wybrac sie do szpitala niech zrobia ktg i sprawdza czy wszystko jest ok. Nie bagatelizuj niczego. jesli cokolwiek cię niepokoi to sprawdz to. lepiej wyjsc na panikare niż później miec do siebie ogromny żal.

Gość jestem w 32 tc
Ja tez radze ci wybrac sie jak najszybciej do lekarza. Lepiej wlasnie pojsc "z niczym", niz mialoby byc odwrotnie... Ale na pocieszenie ci powiem, ze ja tak mialam 2 tygodnie temu. Prawie w ogole nie czulam ruchow od wtorku do czwartku. W koncu o 11.30 rano w czwartek zadzwonilam do poloznej i powiedzialam jej, ze martwi mnie, bo nie czuje synka. Kazala mi natychmiast przyjsc. Od razu zwolnilam sie z pracy i polecialam tam cala spanikowana, moj maz tez od razu przylecial, ale okazalo sie na szczescie, ze moj synek odwrocony byl juz glowka do dolu, a pleckami do przodu mojego brzucha, takze raczki i nozki znajdowaly sie od strony moich plecow, a ze tez od tej strony mam lozysko, wiec to wszystko dzialalo jak amortyzator i dlatego prawie nie szulam ruchow. Tego samego dnia wieczorem znow sie przekrecil, czulam jak sie przepych :) i znow zaczelam wyraznie czuc ruchy. Takze widzisz, na pewnoe wszystko jest w porzadku, ale lepiej idzi jak najszybciej na kontrole. Dla pewnosci.