Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrr

najbardziei chamskie rzeczy

Polecane posty

Gość rrrr

jakie zrobilyscie dziewczyny innym osobom typu napluc do napoiu czy nasikac albo podstawic podnos brudne skarpetki jak ktos spi opiszcie swoie chamskie zachowanie

Gość podszywalam sie na Kafe

Gość rrrr
ja np calowalem przepocone skarpetki kuzynki:)

Gość autentycznie az mi wstyd
:D pozyczylam od kumpeli apaszke i jakis czas pozniej ona dzwoni na domofon i mowi ze chce spowrotem otwieram jej drzwi i ona wchodzila do gory a ja w tym czasie wycieralam sobie ta apaszka pizde hahaha chyba dlatego ze sie wkurzylam ze ona chce ja tak szybko a bym ja jeszcze ponosila:P fuuuu

Jak sobie przypomne to napisze, ale pamietam jedna rzecz, ktora kolega zrobil drugiemu koledze. historia sprzed kilku lat Kolega P. wynajał mieszkanie i robil parapetowke co weekend. I kiedys wpadlismy do niego z chlopakiem.Bylo u niego jeszcze dwoch innych kolegow.Chlopaki troszke sobie popili i gospodarz zasnal na sofie z otwarta buzia.... A inny kumpel, ktoremu notabene ciagle cuchna stopy, zdjal skarpete i wlozyl mu duzego palca do ust, a tamten zaczal ssac jak male dziecko...To bylo obrzydliwe

Gość rrrr
ja raz zlizalem sline po kompeli naplula na chodnik ja popatrzylem czy nikogo niema i wziolem na dowut slink ei dobuzi he

hehhe kiedys o3 w nocy napruta i wesola wracalam z szant...i nie chcialo mi sie isc do domu, wiec postanowialm ze pzrenocuje u bylego...tyle, ze przyszlam do niego z nowym i z jeszcze paroma osobami:D na pewno baaaardzo sie ucieszyl:p ale nic nie powiedzial, zaspany otworzyl drzwi, dal nam posciel i rano jeszcze zrobil kawy...to sie nazywa milosc....

A...moja przyjaciolka chciala zebym poszla z nia do kolezanki z pracy po jakies dokumenty.Kiedy do niej juz doszlysmy okazalo sie ze to moja znajoma dawna, z ktora sie kiedys bardzo scielysmy oi jakigos tam chlopaka i od tamtej pory sie nienawoidzimy. wtedy nawet troche sie za wlosy o tego chlopaka poszarpalysmy....Ona albo sie zmienila albo udawala szczegolnie mila, tzn. dla mnie byla taka oficjalana jakby mnnie dopiero poznala, ale ogolnie byla mila.Poczestowala nas kawa, ciastem...pogadala itp. caly czas pamietalam ze ona mi wtedy duzo wiecej swinstw narobila.Ja wtedy juz olalam sprawe a ona dalej puszczala o mnie kosmiczne plotki... No i przed wyjsciem musialam skorzystac z toalety.Wc miala w zwyklej lazience...nagle zauwazylam wybielacz ACE.Nie wiem co mnie podkusilo ale odkrecilam go i nalalam go do paralki gdzie byly ciemne rzeczy chyba do prania naszykowane i troszke do kosza na brudna odziez...Pralke zamknelam zeby nie bylo tak czuc. Pozniej dowiedzialam sie od mojej przyjaciolki ze tamta w sklepie zrobila afere ze od plynu do prania ma wszystkie ciuchy poniszczone...Chyba jej nawet do glowy nie przyszlo ze to ja

Gość rrrr
he fainy pomysl zeby ubylego przenocowac he:)

bez kitu...ale powiem szczerze---to najbardziej cudowny, czuły, cieply i dobry facet jakiego znam:) szkoda, ze nie umialam go pokochac. nikt by czegos takiego nie wybaczyl....a on zadnych pretensji, nic! ja bym chyba ze schodow zwalila...no, chyba zebym nadal kochalla:P

Gość rrrr
mi kuzynka podobno jak spalem dawala skarpetki podnos i sie laly z kompelkami he tak mi moiwla:)

trzeba uwazac po pijaku, ludzie rozne ciekawe rzeczy mogą pijanemu zrobic:P ja swojemu menowi jak siedzial pijany na klopie zrobilam zdjecie :D nie chcial potem uwierzyc, ze to on:D:D::D

Gość rrrr
kuzynka raz chciala napluc wojkowi do nalesnikow ale w ostatniei chwili zmienila zdanie

:D to oklepany trik. jak chcecie zrobic cos naprawde odjechanie chamskiego, to wpusccie do domu jeza osobie, ktora boi sie duchow...extremalne przezycia gwarantowane:D

Gość rrrr
a czy ktos komus sikal do napoiu????????????????????????????

Gość rrrr
hmm chyba zabardzo brutalne

tez tak sądzę.....podobnie jak spalenie wlosow koelzance:D a miala do pasa...

Gość rrrr
niemow ze jej spalilas:D

Gość kolezanka na obozie nie
chciala nam sie dac napic wody. my nie mialysmy bo sie skonczyla i musialysmy leciec do sklepu. jak ta wyszla to jej namelały:P ale tak porządnie... a ta mnie jeszcze pozniej chciala poczęstowac :P :O jakos nie mialam ochoty juz na wode:D

podbijala do mojego faceta na imprezce przy ognisku:Dnalezalo sie jej:D:D:D:D

Gość a jaaaaaa
dolalam kolezance ktora mnie denerwowala rozjasniacza do wlosow do plynu do demakijarzu ale nic jej nie bylom, tylko mowila ze szczypie;p i w ogole rozne rzeczy dolewalam kolezankom do kosmetykow:D:D

Gość rrrr
jakie np:D

ogolnie rzecz biorac chyba kobiety sa bardziej wredne od facetow i celuja wtego rodzaju wybryakch:)

Gość a jaaaaaa
innej krem do depilacji..takie tam ktore uwazalam ze zaszkodza;D aaa i jeszcze kiedys ze znajomymi tej samej maczalismy co jakis czas szczoteczke w kiblu z gownem i w oglle albo sikali na nia...to bylo paskudne bleeeeee

Gość rrrr
sikalyscie na jej szczoteczke dozebow a ona nic niepoczula jak myla zeby i czesto jej takie zeczy robilyscie

Gość rrrr
tez tak mi sie wydaie ze dziewczyny bardziei sa zlosliwe wobec innych dziewczyn :)

Gość rrrr
a wysie dowiedzialyscie moze kiedys ze wasze kompele cos chamskiego wam zrobily