Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logiczynka

zdjęcia byłej

Polecane posty

Gość logiczynka

Cześć mam maly problem. Ostatnio mój facet zostawił na moim laptopie swój włączony profil na gronie. Wiem, że to złe, ale nie mogłam się powstrzymać i przegrzebałam jego zawartość. Zaskoczyła mnie pewna rzecz - otóż mój ukochany pisał do swojej byłej dziewczyny (i to nie raz nie dwa w tej samej sprawie) prosząc, aby wrzuciła swoje "obiecane" fotki. Niestety co to za obiecane fotki nie doszłam, bo większość wiadomości była pokasowana. Wiele o tą dziewczynę się kłóciliśmy, ponieważ wiążąc się ze mną nie zakończył jeszcze poprzedniego związku do konca (w sensie emocjonalnym), ale już od dłuższego czaus był spokoj, zapewniał mnie że ona już kompletnie nic dla niego nie znaczy.... a tu taki kwiatek. Podeszłam go kiedyś i spyatałam, czy wypraszał kiedykolwiek od jakiejkolwiek dziewczyny zdjęcia, ale mnei wyśmial i powiedzial, ze nie i jakbym ja tak robila, to by ze mna z hukiem zerwał. Co teraz? mam mu dac delikatnie do zrozumienia ze widzialam jego jakby nei patrzec wiadomosci? Czy udawac ze nigdy nic? martwie sie, bo wiem ze nie jest on tej dziewczynie obojetny... Po prostu nie chce sie obudzic z reka w nocniku :|

a to swinia z niego...klamie Ci w zywe oczy, ja bym tego tak nie zostawila. Chcesz zyc z klamca? co to za zwiazek jezeli on Cie oszukuje, zostaw dupka bo nie jest Ciebie wart, skoro teraz Cie oszukuje to co bedzie pozniej;/

Gość logiczynka
w sumie glównym moim problemem jest czy jest sens z nim gadać o tym ,bo przecież czytałam jego PRYWATNE wiadomości ... :| Wiem,że źle zrobiłam, ale nie ukrywam, że to mi trochę rozjaśnia sytuację (niestety)

Gość lalalal
Myślę,że to do końca nie jest fair wobec Ciebie... Moim zdaniem musisz z nim porozmawiać, nawet jeżeli by to oznaczało , że będziesz musiała się przyznać do przetrzepania komputera. Ja nawet bym się nie zastanawiała, jak jest się w nowym związku to kończy się definitywnie poprzedni, a nie o jakieś zdjęcia prosi eks... facet kłamie w żywe oczy i nie możesz puścić tego płazem, jeżeli ma sentyment do byłej dziewczyny, to jest ostatnim draniem jeżeli pozwolił Ci się zaangażować. Ja bym stawiała na krótką pilkę, albo zapomni o tamtej albo niech wróci jak już sobie poradzi zp przeszłością.

To fakt jak mu sie przyznasz do odwroci kota ogonem i to ty wyjdziesz na ta zla, ktora nie ma zaufania bo grzebie w jego wiadomosciach,ale z drugiej strony czym tu sie przejmowac? niech gada co chce, wkoncu Cie oszukal i dobrze ze to zauwazylas bo zylabys w klamstwie. Nie wierze ze taki mezczyzna moze sie zmienic, on chyba sam nie wie czego chce od zycia bo gdyby Cie kochal to napewno nie wywijalby takich numerow a juz napewno bylby z toba szczery i mowil prawde

Gość logiczynka
podbijam! może ktoś się jeszcze wypowie

Gość ciekawe wrozby
kłamie na bank, ja bym się przyznała że to widziałam, on powinien byc szczery z Tobą, i nie daj sobie wmowic ze źle zrobilas bo z ciekawosci przejrzalas jego konto

Gość logiczynka
Wyluzuj, masz faceta świnię :D nie obchodzi mnie, czy ona jest naiwna czy nie, boli mnie za to fakt, że najwidoczniej ta dziewczyna MIMO WSZYSTICH klotni i zarzekan ze on juz jest nikim , ciagle cos dla niego znaczy... Robiłam mu już w przeszłości o tą kobietkę wiele jazd, myślałam że skutecznych (na pozór) i nie wiem już czy jest sens walczyć z wiatrakami... Dziewczyny czy wasi faceci też utrzymują taki kontakt z bylymi? Albo chlopcy - czy WY z pelna swiadomoscia trzymacie z byla kontakt wiedzac, ze mozecie sprawic obecnej przykrosc i jakie wtedy jest wasze podejscie do obecnej kobiety?

Gość logiczynka
miało być: "że ONA już jest nikim" sorki za błąd ;)

Gość logiczynka
specyficzny tok myślenia, no ale może i sensowny, wezmę go pod uwagę i dzięki za opinię ;) Co mnie dodatkowo zaskoczyło - on się w tych wiadomościach do niej zwracał zdrobniale, przezwiskami/zdrobnieniami jakie jej nadał gdy byli razem. To normalne? Czy świadczy o tęsknocie za przeszłością?...

Gość choholudek
kobiety są zajebiste ;D jak to dziewczyna szperała w rzeczach faceta, to oczywiście nic się nie stało, to facet jest beee... ale jakby tutaj facet napisał, że znalazł coś wchodząc na jakiś profil swojej dziewczyny, czy gg czy coś w tym stylu, to zaraz byście po nim jechały, że jak śmiał! że to jego prywatność itp itd... ;D

Gość logiczynka
Powiedziałam,że przyznaję się do błedu ;] Poza tym- mój Lybu nie raz nie dwa chciał, abym udowadniała mu swoją prawdomówność pokazując mu np. archiwum na gg...

otóż mój ukochany pisał do swojej byłej dziewczyny (i to nie raz nie dwa w tej samej sprawie) prosząc, aby wrzuciła swoje \"obiecane\" fotki spyatałam, czy wypraszał kiedykolwiek od jakiejkolwiek dziewczyny zdjęcia, ale mnei wyśmial i powiedzial, ze nie i jakbym ja tak robila, to by ze mna z hukiem zerwał. Co teraz? mam mu dac delikatnie do zrozumienia ze widzialam jego jakby nei patrzec wiadomosci? Czy udawac ze nigdy nic? martwie sie, bo wiem ze nie jest on tej dziewczynie obojetny... Po prostu nie chce sie obudzic z reka w nocniku :| Z hukiem zerwac, nie delikatnie.

Hehe no właśnie Ty chcesz byc delikatna ale jakby to wyszło z Twojej strony to on by z Tobą z hukiem zerwał:) Paradoks

Gość sytuacja troche patowa
bo ciezko sie przyznac, ze sie przegrzebalo jego konto, a z drugiej strony jak milczec skoro on oszukuje??? Kurcze, nie wiem sama co bym zrobila... Co innego jesli to by wyszlo w jakis inny sposob, a tak... hmmmmmmm No i te zdrobnienia w stosunku do niej... bym sie wsciekla na bank!!

Delikatnie dac mu do zrozumienia to sie raczej nie da, chyba, ze aluzja jakas, ale na bank odkreci kota ogonem i jeszcze cie ochrzani, ze tam zagladalas... Jak juz to musialabys zrobic mu niezla jazde, wziac go z zaskoczenia. To zadziala na pewno lepiej. No i tym bardziej, ze on Ci kazal pokazywac sobie archiwum gg, etc... troche bezczelny jest...

12:28 [zgłoś do usunięcia] choholudek kobiety są zaj**iste ;D jak to dziewczyna szperała w rzeczach faceta, to oczywiście nic się nie stało, to facet jest beee... ale jakby tutaj facet napisał, że znalazł coś wchodząc na jakiś profil swojej dziewczyny, czy gg czy coś w tym stylu, to zaraz byście po nim jechały, że jak śmiał! że to jego prywatność itp itd... ;D mysle ze bysmy pisaly to samo, ze dziewczyna jest nie fair i ze dobrze zrobil!!!

dlugo jestescie ze soba autorko??

nie czytałam tutaj wszystkich wpisów. teżto przechodziłam i pamietaj ze on Cie jawnie okłamuje!!! nie szukaj dla niego zadnego usprawiedliwienia. to tak jakbyś wiedziała, ze ma kochankę a bałabyś sie mu o tym powiedziec...powinnaśmu zrobić awanture!! ale nie które dziewczyny poprostu nie chcą przyjaćdo wiadomości pewnych faktów.

taaaa bo niby lepiej byc z nim i byc oszukiwana i nie miec zaufania niz powiedziec mu prosto w oczy, ze jest klamca...

jak ja sie o podobnych sprawach dowiedziałam to zrobiłam mu awanture momentalnie,ze facet nie wiedział co powiedzieć.

Ja bym to olała, ale teraz pilniej zwracała uwagę na jego zachowanie. Byc może po prostu utrzymują ze soba kontakt. Jest jedna zasada- nikgdy nie grzebie się facetowi bo nawet najlepsze związki przez to się rozstają. Po prostu jak jest dobrze to tak zostaw- a nie sprawdzaj go, nie szpieguj. No po co Ci to było? Teraz tylko denerwujesz się niepotrzebnie :) Poza tym skoro wiążac się z nim, wiedziałaś że cos tam jeszcze czuje do swojej byłej, musiałaś się liczyc że może zajśc taka sytuacja. Sama się w to wpakowałaś :)

Blancaa i bardzo dobrze!! to samo radzilam autorce. Trzeba go wziac z zaskoczenia... pewnie, olac i udawac, ze sie nic nie dzieje.... taaaaa a potem reka w nocniku...

maaandaaarynka-> jak ona moze sobie to olać??? facet chce zdjecia i to jeszcze nie wiadomo jakie od innej kobiety.....a Ty uwazasz to chyba za normalne , skoro mówisz aby to olała. nie moze tego olac, bo facet z nią sobie bedzie robił co bedzie chciał....az ją zdradzi. autorka jak mu nic nie powie i porządnie nie opieprzy i nie postawi sprawy na ostrzu noża to dopiero bedzie cierpiec, bo będzie sie wszędzie doszukiwać innych a może i gorszych argumentów. Nie mozna udawać ze nie ma problemu tylko po to aby mieć faceta i go nie stracić. ludzie!!!

To są tylko zdjęcia, a nie zdrada. Autorka postu zacznie mu robic wyrzuty, facet będzie chciał się wytlumaczyc- a ona nawet nie dopusci do siebie mysli, ze moze mowic prawde. Bo przeciez 'facet to dran'. Nie kazdy facet zdradza, czesciej kobiety to robia, jakby nie patrzec. I tak duzo osiagnela, jest z nia i to dla niej stara sie zapomniec o byłej. Chyba mu na niej zalezy w takim razie, prawda? Poza tym była zawsze bedzie dla niego w jakis sposob wazna, wiec lepiej to uszanowac i zrozumiec niz toczyc wojne ktora zapewne zakonczy sie rozstaniem.

on chce zapomniec o byłej piszac z nią i chcąc jej zdjec??? Kochana ja byłam zdradzana przez rok i wiem jak sie to zaczyna:) rozumiem ze najlepiej to sobie nie zawracaćproblemami głowy, olac i udawać ze ich nie ma;) poza tym autorka czytała tylko o zdjeciach, a nie wiadomo co sobie piszą na meilach. I pamiętaj tez on juz w jakiś sposób dopiszcza sie zdrady tylko jak narazie emocjonalnej, a ta czasami o wiele bardziej boli.

moim zdaniem, wina lezy po obu stronach, nie tylko po stronie faceta. autorka wiedziala ze on nadal cos do niej czuje a mimo to liczyla ze jednak mu sie odwidzi. ale nie wziela pod uwage innej opcji, jak chciala tak ma. facet tez zle robi, jest z nia a mysli o innej. poza tym skoro to pierwsza sytuacja to lepiej olac, to jeszcze nie tragedia.

taaa pewnie olac i milczec i nie miec zaufania