Gość haloolololo Napisano Czerwiec 17, 2009 Wiem, że takich tematów było już wiele, ale chyba już wszystko stosowałam. Mam już ten problem od jakiś 10 lat. Od 2002 roku leczyłam się u dermatologa, który był uznany i drogi - wizyta 100-150 złotych, zakupy w aptece jakieś 200. Najpierw stosowałąm rózne kremy, maście, żele, witaminy, tabletki, antybiotyki. potem Diane35, ale bez większych rezultatów. Dostałam więc Aknenormin. po 8 miesiącach wyrzeczęń było super - przez 1,5 roku. Probelm powrócił, najprawdopodobniej z powodu stresu (problemy na uczelni). Więc kolejny raz 7 miesięcy kuracji. Minął niecały rok i znów problem. Juz po jakiś 5 miesiącach cera nie była taka ładna, ale wiocznie taka moja uroda. teraz niestety probelm sie nasilił. Stosuję aktualnie Zorac 0,1% i Diacneal. Nie chce znów truc organizmu. Co mam robic? Obawiam się, że mam teraz tą wersję trądzik z zadrapania czy jakoś tak. Wiem, że to co robię jest złe, ale nie potrafię chodzic na uczelnię i do pracy z białymi krostami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach