Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XL I JEGO BYŁA

mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny moja siostra ma 6lat i ma chłopaka

Polecane posty

Gość XL I JEGO BYŁA

który jej się własnie oswiadczył i dał słowo harcerza ze jak dorosnie to się z nia ożeni podpisano : życiowy nieudacznik

Gość Magdalena***
dlaczrgo nie masz kobiety?

Gość XL I JEGO BYŁA
bo jestem chorobliwie niesmiały

Gość raskiz
a ja mam 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość raskiz
nic nie poradze na to ze jestempasywnym shemalem,lubie przebieranki w damskie ciuszki i brutalny seks anlany :classic_cool:

Gość XL I JEGO BYŁA
nie wstydzę sie tylko wujka Stefana z którym siedząc na jego kolanach nago rozwiązujemy krzyzówki :D

Gość raskiz
Dupa, a nie nieśmiały. Wszystko można, zwalczyć, jeśli się tego chce. Nawet nieśmiałość nie mozna .

Gość Marika...D
to na pewno tylko nieśmiałość??

Gość Marika...D
nie podpisuj się czyimś nickiem!!!!

a ja mam 25 lat i tez nigdy nie mialem dziewczyny bo jestem bardzo malo atrakcyjny i niesmialy :o

Gość Marika...D.
Codziennie zakładam barchanowe szorstkie majtki na moje atrakcyjne łono i jadę na hulajnodze do Zgierza, gdzie wylewam sobie na głowę wrzący olej na zapleczu smażalni ryb pana Mikosza Zdzisława i doznaję w ten sposób ogromnego orgazmu tym bardziej, że moje sutki drażni wtedy dziobem wytresowana papuga, którą kupiłam na targowisku w Garwolinie za wyszorowanie językiem emaliowanej umywalki z XIX w.

Gość raskiz
to jest juz nas trzech hehe

Gość umber style
a nie jesteś poprostu bardzo brzydki i gruby albo wręcz przesadnie chudy???

Gość umber style
ja przy wzroscie 143cm i wadze 101 kg mam szalone powodzenie. Dodam że u obu płci :classic_cool:

Gość umber style
PODSZYW SPŁYWAJ:P

Gość umber style
mam tez problemy z tosmamoscia plciowa, czekam az sie pojawia 2 rzedne cechy plciowe aby dowiedziec sie w koncu kim naprawde jestem, bo w majtki sobie nie zagladam - kto wie co sie tam moze czaic.:classic_cool:

Gość lepeij sie jakoś
weź za siebie, mi z dziewczynami jakoś też nie wychodziło, zawsze w głupi sposób traciłem z nimi kontakt. Zawsze myślalem ze mam jeszcze czas poźniej na dziewczyny, i zjamowałem się swoimi sprawami: spoortem, nauka, praca, wyjazdy itp. tertaz sie okazuje ze jednak moge nie mieć tyle czasu ;/. nie myśl że jestes nieudacznikiem, bo takich jest wielu, i nikt sie nad toba nie zlituje, po prostu musisz byc pewniejszy siebie i nie przejmowac sie niepowodzeniami. ocZYwisice jak na ktorejs pani ci zalezy, to sie o nia postaraj, tylko umiejetnie :)

Chłopie - na początek pojedź do innego miasta i zgłoś się do seksuologa/psychologa. Niech zbada problem, czy to chodzi wogóle o obcowanie z kobietami, czy tylko o te kobiety co ci sie podobają, itd. itp. Może okaże się, że wystarczyłaby ci wizyta u delikatnej prostytutki, która bezstresowo zrobiłaby z Ciebie mężczyznę? Wierz mi, że jak już zaliczysz pierwszy seks, to zmienisz się bardzo - a nieśmiałość być może znacznie się zmniejszy :-)