Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinka27

jak zwrocic na siebie uwage faceta szefa??????

Polecane posty

Gość kalinka27

podoba mi sie moj szef w pracy, jestesmy w podobnym wieku, ja mam 27, ale nie iwme jak zwrocic na siebie jego uwage!jakies pomysly???rady???

Gość megamax
Piszcie, piszcie, chętnie poczytam, gdyż też mam chrapkę na swojego szefa:) Niestety jest troszkę starszy i żonaty:/

Gość megamax
a kto tu mówi, że to moje główne zajęcie?:P rany, co za malkontent...

Gość kalinka27
ale praca to tez jest miejsce gdzie mozna poznac swojego "ksiecia" :)

Gość megamax
brzydki niski beznadziejny ... ludzie najczęściej parują się na studiach lub w pracy, to tak dla Twojej orientacji:P

Gość kalinka27
a tak powaznie to naprawde mi sie podoba, ale jak go widze pustka w glowie i nie wiem jak zaczac rozmowe!!ehhhh....

Gość vbgrtyh
jesli zalezy ci na tej pracy to radze znalezc inny obiekt , pomysl ze jak sie cos nie uda to byc moze bedziesz miec i klopot w nastepnej- kto wie jaka opinie ci on wystawi, nie znasz go nie wiesz do czego jest zdolny,

Gość vbgrtyh
z jednej strony w pracy najczesciej a z drugiej nie bez powodu w wielu firmach romanse w pracy sa zabronione i zagrozone nawet utrata posady,

Gość kalinka27
o to akurat sie nie martwie, to nie jest moja "wymarzona " praca i traktuje ja przejsciowo!!

\"udzie najczęściej parują się na studiach lub w pracy, to tak dla Twojej orientacji\" patrząc na moje byłe studia to w ramach kierunku były z 4 pary na sporo osób więc sorry :classic_cool: bo to by było porównywalne do 1 miejsca pracy... a już w ogóle do bezpośredniego przełożonego to ... :D raczej w okresie studiów i ze znajomymi znajomych z imprez, akademika itd.... 🖐️ a nie bezpośrednio

Gość kalinka27
a jesli chodzi o jego zachowanie w stosunku do mnie to mam wrazenie ze albo mnie sie wstydzi albo zupelny olewator!!!

Gość vbgrtyh
to co, juz zaczynasz szukac nowej? od razu KAZDY bedzie wiedzial co sie dzieje, plotki ze robisz kariere przez lozko... jak zmienisz prace plotki ze on ci to zalatwil bo dalas dupy.. niestety jest tak najczesciej ze jak sie zaczyna romans psuc to kobieta musi z pracy odejsc, to ona ma klopoty, a byly kochanek moze ci wystawic takie referencje ze nowej dluuugo nie znjdziesz i bedziesz miec smrod w papierach...

Gość kalinka27
Brzydki Niski Beznadziejny - wcale nie uwazam zeby bylo to cos zlego, skoro oboje jestesmy wolni, dlaczego nie??

Gość kalinka27
czyli co????wszyscy sa na NIE????? ;/

"wcale nie uwazam zeby bylo to cos zlego, skoro oboje jestesmy wolni, dlaczego nie??" pewnie dlatego, że jesteś kobietą w końcowym najlepszym wieku rozrodczym, on jest dobrym materiałem z pozycją a ty myślisz macicą :O 🖐️ jak by na to poszedł to byłby idiotą i powinien sięstarać nigdy nei zostawać z tboąsam na sam bo potem on ci da kosza a ty go o molestowanie oskarżysz :O 🖐️

Gość kalinka27
xxxcuzxme nie czepiaj sie zabraklo "-", faceta-szefa!!!lepiej??? ;)

Gość vbgrtyh
wszyscy na nie bo to naprawde glupi pomysl, w ogole chyba nie myslisz o konsekwencjach czasem to ze oboje sa wolni to nic nie daje, wez zmien prace a potem sie za niego bierz- to bedzie co innego. jeszcze jakbys chciala kolege na rownorzednym stanowisku... ale szef? :O

Gość kalinka27
a co ma stanowisko do rzeczy, ja nie jestem jakas malolata ktorej imponuje szef! jestem na stanowisku o jeden szczebel nizszym!!wiec praktycznie to kolega z pracy!!;)

oj no lubię się czepiać wybacz :o co do wątku, to myślę, że facetom zainteresowanie najlepiej okazuje się w jeden sposób - olewając ich. jak zobaczy, że jesteś nie do zdobycia to niebo i ziemie postawi na głowie i sam się będzie martwił jak zaprzątnąc Twoja uwage :)

"facetom zainteresowanie najlepiej okazuje się w jeden sposób - olewając ich. " czyli według tej logiki facet powinien się autowmatycznie interesować prawie każdą która sie sama na niego nie rzuca :D więc pewnie on musiałby być wpierw zainteresowany... ale jak by był zainteresowany to po co go interesować?

Gość kalinka27
xxxcuzxme - oczywiscie wybaczam!!!;) dzieki za rade ale nie iwme czy podziala!!ja naprawde odnosze wrazenie ze on sie mnie troszke wstydzi, zadko kiedy patrzy na mnie kiedy rozmawiamy a jak juz wyjdziejakas rozmowa to szybko ucieka!;/

Gość kalinka27
brzydki niski beznadziejny- do swojego niku powinienes dodac jeszcze zakompleksiony!!!

Gość kalinka27
nieprawda ;)

Gość kalinka27
ale ja tu w dalszym ciagu nie doczekalam sie zadnej rady!!zapomnijmy ze to szef a zwykly kolega, wiec .... jakas rada???

hmm może najpierw sprawdź czy jesteś w jego typie, np. gadając o jakichś gwiazdach, filmach serialach, nie wiem czy to 100% dobry i skuteczny pomysł, ale zawsze coś tam można wybadać no bo jeśli jesteś szczupłą, drobną brunetką o zielonych oczach a on akurat marzy o wysokich dobrze zbudowanych brązowookich blondynkach to będzie ciężko . chociaż ponoć wygląd tylko przyciąga a charakter przytrzymuje na dłużej :) tylko nie traktuj go jak kumpla , bo on w ogóle zapomni że jesteś kobietą.i będzie chciał Cię na mecze albo wyścigi ciągać :o żadnych obleśnych dowcipów itp.:D chociaż nie wiem, może nie mam racji.