Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość któraś z was lubi

liiizanko

Polecane posty

Nieee. Męski organ mam w domu. Jest jedyny, optymalny i wystarczaący za cały męski świat. A szpraki mi się chce niezależnie od satysfakcji doznawanej ze ślubnym moim organem męskim.

hm, to może dasz swojemu zaklapanemu organowi stuknąć tę samą szparkę ,którą Ty wcześniej wyliżesz??:)

A nie! Niech sobie sam poluje! Facetowi jest łatwiej. warszawa jest przepełniona infrastrukturą towarzyskądla panów. Jeśli już sobie upoluję fajną relację, to sasma będę ją konsumować. A tak na serio - to nie wiem. Pomysł jest dopiero w fazie wylęgania. Do realizacji - jeszcze daleko. O czym tu można za wczasu dywagować.

Gość ciekawski33
a rozmawialas z ukochanym na temat Twojej fantazjii?:) moze sie zgodzi na trojkącik:)

Zaraz, zaraz, panowe. Toż mówię, ze niekoniecznie podzieliłabym siezdobytą relacją. Mój małżonek też się ze mną nie dzielił.

Gość ciekawski33
czyli mam rozumiec ze wiesz o czyms co malzonek robil ?:) jakos nie jasno napisane :D

Z pewności - korzystał z agencji co najmniej dwa razy. O innych przypadkach nie wiem, ale im mniej wiem, tym dłużej zyję, nierpawdaż?

Gość ciekawski33
a to sie zgadza:) i Wasze relacje nie zmienily sie po tym jak sie dowiedzialas?

Przyjemnie mi nie było. Raczej - bardzo przykro. Pewnie, ze czasem ważyły się losy rodziny. Ale ofolnie - są sprawy nadrzęne, na przykład wychowanie dzieci w poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji. No i tak sobie upadamy czasem i podnosimy się szybko. Nie oddalamy się od siebie zbyt daleko, a raczej - stale uczymy się żyć ze sobą i dla siebie. Ja zawsze miałam bardzo radykalne podejście do spraw wierności i uczciwosci małżeńskiej. Teraz - jak widać sama zliberalizowałam swoje stanowisko. Ale świat się nie wali, nierpawdaż?

Gość Viera Viera
kocham to

Gość Konska_PATELARA
NOO UWIELBIAMY;

Gość ciekawski33
takiej zony to ze swieca szukac jak malgocha13 :)

Gość jak nie lubisz gotowac to
przepalaj wszylsko, sam ci zarboni

A on jest tak wyrozumiały, ze nigdy mi słowa złego nie powiedział, żadnych oczekiwań nie stawiał ani żadnych specjalnych sprzeciwów. Jasne - wszystko na moim biednym, styranym łbie (cała organizacja życia rodzinnego, zajęć edukacyjnych dzieci i praca u podstaw w robocie), ale nawet kiedy poszłam sobie zrobić cycki za 12350 - też, prócz obaw o zdrowie moje - nie wyraził sprzeciwu. No ale w końcu - to on ma wymierny, namacalny efekt tego wydatku. Opłaciło mu się.

Gość któraś z was lubi
małgocha13.. jesteś extra.. chętnie bym Cię popieścił