Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona troche

spirala

Polecane posty

dziewczyny, potrzebuje porady we wtorek lekarz założył mi spiralkę wczoraj był seks a w nocy mialam skurcze, takie jak przy okresie i mam upławy z krwią... czy coś się dzieje? nie moge sie dodzwonic do swojego lekarza moze któraś miała podobnie i poradzi coś...

Gość joojjojjj
może wrzyna ci się w macice? generalnie spirala jest nieetyczna ale połowa tu na kafe zabija dzieci więc potem się dziwić że świat jest jaki jest

joojjojjj-> nie szukam moralniaków tylko porady

Gość Renia 76
Czesc ! Ja mam tez spiralke ale z hormonem - Mirene i ja nie wspolzylam przez tydzien az mi ustaly plamienia , skurcze zaraz po zalozeniu to normalne o oganizm chce sie pozbyc obcego ciala ale to przechodzi !

Chciałam wam uświadomić, że zauważam różnicę między morderstwem a wyborem kobiety (dlatego też usunęłam tag `morderstwo)`. Większość z was (oczywiście nie mówię, że wszyscy) jest pewnym swoich racji: `aborcja to morderstwo!`. Tu się mylicie. Aborcji dokonanej do 3-ciego miesiąca życia płodu on nawet nie poczuje, bo NIE czuje i NIE myśli! Twierdzicie, że kobieta powinna być odpowiedzialna za to,że poszła do łóżka z jakimś mężczyzną. Dzisiaj w obawie przed ciążą stosuje się mnóstwo zabezpieczeń. Nie ma już kobiet, które w ciemno uprawiają seks z mężczyzną. Na aborcję decydują się kobiety u których zawiodła antykoncepcja, bądź zostały zgwałcone. Zapewne słyszeliście nieraz, że dziecko zostało brutalnie pobite przez pijanych rodziców. Gdzie wtedy byliście wy, przeciwnicy aborcji? Dla was ważnym jest,żeby dziecko się urodziło. Potem róbcie z nim co tylko chcecie! Rzucajcie go z okna, balkonu, w ścianę, a może nawet wyrzućcie na śmietnik!

Fajna:) Naprawde lepiej bym tego nie ujęła pozdrawiam

Gość do fajna.28
To jak będziesz miała wypadek i będziesz leżała nieprzytomna to powinni cię odłączyć od aparatury i wtedy nic nie poczujesz i nie będziesz myśleć głupia k...ur...wo!!! Prze takie jak ty ginie ten świat dziwko!!! Do autorki topiku Spirala jest środkiem wczesnoporonnym i normalnie przy niej dochodzi do zapłodnienia. Kiedy np. krwawisz jest to już poronienie i wydalanie zarodka.

Gość dlelsefre
W epoce średniowiecza kultura była na wyższym poziomie niż teraz krowo, poczytaj sobie literaturę.

Gość mow do mnie malenka
}

Gość facet to
http://wielodzietni.org/comments.php?DiscussionID=488 "Każdy facet to kupa śmierdzącego gówna,Dziecioroba,kurwiaża.Interesuje ich konirc własnej,obsranej dupy.Przeklente snobistyczne kutasy.Seksmisja to bardzo mądry i logiczny film! Precz z facetami!!!!!!!!!!Do Getta dzieciorobów !!!!!!!!!!!!!!"